Hellsing-foorumi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bare Truth

Siirry alas

Bare Truth Empty Bare Truth

Viesti  Ereth Gus lähetetty Elokuu 13th 2010, 23:08

// En tiedä jatkanko tämän kirjoittamista milloin, vai jatkanko ollenkaan, sillä aikani ei ole riittänyt tarina kirjoittamiseksi ja inspiraationi on laskenut.. Pahoitteluni

_______

FANFICIN NIMI: Bare Truth
TEKIJÄ: Jalle / Ereth Gus
GENRE: Toiminta, jännitys(?)
IKÄRAJA: Ei tarkkaan määriteltyä, K12 - K15
ESIINTYVÄT HAHMOT: Saren (päähahmona), 2. vakoojaryhmäläistä(Koto, Jarom), vastakkaisjärjestön jäseniä (ei vielä määriteltynä)
STATUS: Kesken
TEKIJÄN KOMMENTTI: Ajattelin sitten kirjoittaa Sarenin, ensimmäisen itse luodun NPC- hahmon menneisyydestä tarkemman version, jonka nyt teen pienimuotoisena ficinä. Yksityiskohtaisempi kuin itse menneisyys ja kun vertasin kahta ensimmäistä nyt kirjoitettua kappaletta, ne ovat melkein yhtä pitkät kuin menneisyydestä 2/3 osaa, eli tästä tulee selvästi pidempi kuin itse menneisyys (arvio, väh. 2 kertainen pituudeltaan).
JUONEN KUVAUS: Tarina kertoo Saren Westley, nimisestä ihmissudesta, joka on ihmissusijärjestön johtoportaan perillinen. Hänet on koulutettu huippuluokkaiseksi vakoojaksi, ja koulutus oli aloitettu jo hyvin nuorena, ja ensimmäiset tehtävät tulivat sitä myötä. Mutta mitä tapahtuukaan, kun ensimmäisessä tehtävässä, johon Saren oli laitettu ryhmänjohtajaksi? Tehtävässä, jossa hänen ryhmän oli tutkia vastakkaisjärjestön puuhia, tarkemmin sanottuna erään laboriatorion toimintaa, kääntyy ympäri. Saren joutuu vihollisfirman käsiin, ja luvassa on suurin piirtein samanlaista käsittelyä kuin eläinkokeiden kanssa. Selviääkö Westley suvun perillinen, ja mitä tapahtuukaan laboratorioon hyökätessä kahden vuoden kuluttua..

Prologi

Westleyn suku on yksi Venäjällä noin vuosisadan salassa toiminut ihmissusijärjestö, joista jokaisesta tuli yksi osa järjestöä. Jokainen koulutettiin ennalta määrättyyn tehtävään, ja päätavoitteena järjestöllä oli horjuttaa ihmisistä koostuva oma mafiansa, joka on hyvin laaja tehdas- ja laboratorioyhtiö, joka tekee mm. luvattomia eläinkokeita ja muuta vastaavaa. Firmalla ei ole nimeä, koska sillä on myös pari julkisuudessa olevaa tehdasta, ja siksi ne eivät nimikkeiltään yhdistyä millään tavoin. Kuitenkin Westley koostuu pääasiassa vakoojista, jotka keräävät tietoa kaikesta mikä liittyy tehdas- ja laboratorioyhtymään. Ihmissusijärjestö on kuitenkin kouluttanut suurin piirtein puolet järjestöön kuuluvista sotilaita jotka ovat aina valmiudessa hyökkäämään. Westley on melko välinpitämätön siinä mielessä, että jos vakoojaryhmiä ei ole palannut aiemmilta reissuiltaan, nuo laittoivat seuraavia perään ja jos suurin piirtein puolen vuoden kuluessa ei vastausta ole kuulunut, järjestö tekee suurhyökkäyksen kohteeseen. Tämä tosin on hyvin harvinaista, ehkä muutaman kerran on sattunut tässä vuosisadan aikana, mutta mitään merkittävää ei ole juurikaan tapahtunut, vain vastakkaisjärjestön horjumista, mutta se on joka kerta nostettu entistä ehompana pystyyn, oli tuhot kuinka kattavat vain.

Luku 1

Nyt oli siirrytty ehkä merkittävimpään vaiheeseen mafian osalta, joka tulee olemaan hyvin 'juonta kääntävä' loppujen lopuksi, nimittäin Westleyn suvun johtoportaan yhden ainoan perillisen syntymä. Syntyi ihmissusi, lykaani, nimeltään Saren. Kokonimeltään Saren Yer'cha Westley oli tosiaan tuleva johtaja järjestössä. Hänet oli koulutettu vakoojaksi, aivan pienestä pitäen oli aloitettu kouluttaminen, ja koulutus oli pian täydessä terässä, ei mennyt edes kuukauttakaan sen alkamisesta. Saren oli opetettu olemaan peloton ja asiallinen, sekä tekemään vain mikä on käsketty. Ihmisiässä Saren oli aloittanut siinä kuuden paikkeilla koulutuksensa, ja hänestä oli koulittu jo puolessa vuodessa hyvin taitava vakooja. Hänet oli laitettu kolmihenkiseen ihmissusiryhmään yheksi jäseneksi, ja he suorittivat noin kuukauden tai kahden välein erilaisia vakoilutehtäviä, mm. etsivät lisää tietoja laboratorioista ja tehtaista jotka on jo taustatutkittu. Hänen ryhmäänsä kuului kaksi ammattivakoojaa, joidenka apurina Saren ennen toimi, ennen oman keikkansa saamista, puolta vuotta myöhemmin.

Saren ja kaksi hieman pidempää miestä astuivat huoneeseen, jossa odotti pöydän takana, suuri paperi pinkka kädessä, pitkän oloinen mies, jonka pituuden huomasi nytkin, vaikka se istui tuolissa.
" Saren, Koto, Jarom. Saatte seuraavan tehtävänne, ja varoitan, tämä on hyvin vaativa, sanon sen suoraan. " mies aloitti matalalla äänellänsä, ja nousi sitten tuolista, ja parisen metriä pitkä johtajamainen hahmo asteli työpöydän eteen, ottaen paperipinosta papereita ja sijoittaen ne sitten nipun perälle aina. Hän tutki papereita, ja kohta hän nosti katseensa kolmikkoon.
" Saamiemme tietojen mukaan, vastakkaisfirma on pystyttänyt hyvin nopeassa ajassa Yamalian seuduille laboratorion, joten sinne teidän on matkattava seuraavaksi. Joudutte hankkia pohjatiedot laboriatoriosta, mutta uskon että pärjäätte, olettehan tehneet tehtäviä yhdessä jo pitkän aikaa, mutta silti, olkaa hyvin varovaisia. Näissä papereissa on lisätietoa tehtävänannosta ja vastaavasta. Onnea matkaan. " johtaja kertoi, ja antoi paksusta paperipinosta viiden paperin nipun kolmikolle tutkittavaksi. Saren oli aivan täpinöissään, sillä vihdoinkin hän pääsisi itse kokemaan ryhmän johtajuuden. Koto oli ollut tähän mennessä eniten ryhmänjohtajana, mutta myös Jarom on ollut useammankin kertaa. Oikeastaan, tämä kerta saisi olla Sarenille toinen, sillä hän oli ollut pienemmässä tehtävässä johdossa, mutta nyt päästäisiin tosi toimiin.
" Nonniin, nyt lähettiin jätkät kuulkaas matkalle. " ainut ryhmän naispuolinen, hyvin nuori ihmissusi sanoi virnistäen, mutta sitten tunsi katseen jo niskassansa, jonka tuotti Sarenin isä, eli johtaja, sama henkilö joka istui taas työpöytänsä takana.
" Ookkei, rupeamme valmistautumaan huomenna, jotta ei tule unohdettua mitään olennaista.. " hän mutisi johon sitten Koto ja Jarom hymähtivät vastauksiksi. Kuitenkin Saren oli hyvin innoissaan, päästessä taas uuteen tehtävään, ja nimenomaan siksi, että hän itse sai olla johtamassa ryhmän toimintaa tämän tehtävän ajan.
Ereth Gus
Ereth Gus
Vamppi, vomppi ja siivousmoppi~

Viestien lukumäärä : 334
Join date : 14.07.2010
Ikä : 25
Paikkakunta : Lahti

Tietoja minusta
Varoituspalkki:
Bare Truth Left_bar_bleue0/5Bare Truth Empty_bar_bleue  (0/5)

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa