Hellsing-foorumi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Seras Victoria

Siirry alas

Seras Victoria Empty Seras Victoria

Viesti  Seras lähetetty Marraskuu 23rd 2010, 20:47

Seras Victoria Seras3

Nimi: Victoria Seras (Celes)
Ikä: about 18 vuotta
Sukupuoli: nainen

-

Fyysiset piirteet: Victorialla on vaaleat hiukset ja siniset (mutta välillä punaiset) silmät. Hän on melko lyhytkokoinen noin 160-170cm pitkä. Hänellä on perusnaisen piirteitä, ryhdikäs ja trendikäs ruumiinrakenne. Peppu ja rinnat tarpeeksi isoja.

Luonne: Victoriaa kuvaillaan usein ujoksi ja arkajalaksi, mutta oikeastaan hän kovin utelias ja itsevarma. Hän on uskollinen Hellsing-järjestölle ja on aina valmis ottamaan käskyjä vastaan mestariltaan Alucardilta. Integraa suhtautuu häneen myönteisesti ja ystävällisesti. Näin ollen Victoria häneen luottaa kuin parhaaseen ystäväänsä. Harvinaisen hieno tapaus, kun hyvä ystävä onkin hänen oma esimiehensä ja mestarin mestarinsa. Alucardia Victoria hiukan kammoaa, mutta kuitenkin tottelee häntä. Alucard on hänen opettajansa, minkäs nyt sillekin mahtaa?

Vaatetus (Pukeutuminen): Victoria pukeutuu keltaiseen Hellsing-uniformuunsa. Linkki.

-

Aseistus: Victoria kantaa muassaan erilaisia aseita kuten pistooleita ja kivääreitä. Hänen yski tunnetuimmista aseista on Harconnen: isokokoinen antihirviökanuuna, joka ampuu uraanista olevia siunattuja luoteja. Luoteja on kahdenlaisia: räjähtäviä ja uraaniluoteja. Ne pystyvät tuhoamaan kaikki paitsi panssaroidut kohteet.

Rotu: vampyyri, taso Alfa

Erikoiskyvyt: Victorian kykyihin kuuluvat kolmas silmä, ketteryys, nopeus ja teleporttaus. Nämä taidot ovat tarpeeksi hyviä ja hyvin kehittyneitä A-tason vampyyrille. Victoria ollessaan tavallisessa hahmotuksessaan hänen voimansa rajoittuvat B-tasolle, mutta muuttuessaan Dark Victoriaksi, hänen voimansa ovat lähinnä True Nosferadun tasoa. Lyhyesti sanottuna Victorian voimataso on neutraali Alfa-vampyyrien ja True Vampireiden kanssa.

Puolue/ arvo: Hellsing Organisaatio. Rynnäkkösotilas.

-

Menneisyys: Victorian isä oli poliisi. Tyttö oli elännyt onnellista perhe-elämää isänsä ja äitinsä kanssa, kunnes eräänä päivänä taloon tuli kaksi miestä ja tappoivat isän. Äiti halusi suojella Victoriaa ja piilotti tämän kaapin lukkojen taakse. Pieni Victoria itki ja pyysi äitiään takaisin kunnes kuului laukaisu. Victoria kurkisti kaapista ulos ja näki miesten ampuneen hänen äitinsä päähän pistoolista. Victoria raivostui ja hyökkäsi miesten kimppuun haarukalla. Haarukka osui yhtä miestä silmään ja siitä mies suuttuikin ja ampui tyttöä kylkeen. Ennen verenhukkaan pyörtymistä Victoria näki vielä ilkivaltaisten ja armottomien miehien raiskaavan hänen äitinsä... Tämän tapuksen jälkeen Victoria asui lasten kodissa viihtymättä siellä kertaakaan. Hänen tavoitteenaan oli tulla poliisiksi niin kuin isänsä. Vihdoinkin tämä unelma toteutui, mutta painajainen saattoi odottaa häntä vielä edessä...

Victoria ja muut poliisit lähetettiin Cheddarsin kylälle tutkimaan murhaa ja etsimään käsiinsä murhan takana seisovaa pastoria. Victoria ystävineen saapuivat kirkkoon, jossa pastori oleskeli. Pastori paljastui vampyyriksi ja kävi miesten kimppuun ja Victoria juoksi henkensä edestä mahdollisemman kauas, mutta pastori saa hänet kiinni ja yrittää raiskata, kunnes paikalle Alucard ja tappaa pastorin johdolla olevat ghoulit. Pastori yrittää päästä sopimukseen Alucardin kanssa, vain tämän myötä hän päästäisi Victorian vapaaksi yhtenä ainoana henkiinjääneenä poliisina. Alucardin tavoite oli kuitenkin tappaa tuo vampyyri ja sitten hän kysyikin Victorialta, onko tämä neitsyt. Victoria olikin jo valmiiksi peloissaan ja vastasi myöntävästi: Kyllä. Alucard ampui Victorian ja pastorin läpi. Sitten vampyyri hyökkäsi pastorin kimppuun ja repi tämän kappaleiksi. Vioctoria lösähti omaan verilammikkoonsa. Alucard naureskellen pahoitteli sitä, että Victoria kuolemaan noin julmalla tavalla. Victoria ei halunnut kuolla ja teki valinnan, niin Alucard muutti hänet vampyyriksi. Victoria tuotiin Hellsing-järjestölle ja siitä asti hän järjestön palveluksessa.

-----------------------------------------------

LISÄTIETOJA:

- Jos haluat pelata Victorialla, sinun on ensin testattava, että pystytkö siihen rooliin.
Anonymous
Seras
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa