Hellsing-foorumi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shiroi Senshi Yamato (Yamato, Valkoinen soturi)

Siirry alas

Shiroi Senshi Yamato (Yamato, Valkoinen soturi) Empty Shiroi Senshi Yamato (Yamato, Valkoinen soturi)

Viesti  Kudlak-Hanse lähetetty Huhtikuu 17th 2011, 13:01

Shiroi Senshi Yamato on Yoshihiro Takahashin luoma manga valkoisesta akita inu- taistelukoirasta nimeltään Yamato. Kyseinen manga on vain julkaistu japaniksi ja sarja on tullut kuvioihin jo ennen Hopeanuolta, eli vuosina 1978-1989. Yamatosta ei oltu tehty animesarjaa ja mangapokkareita on ehditty kääntää vain koreaksi.

Yamato oli pentuna kuulunut aluksi villikoirien laumaan, jota johti hänen isänsä Fubuki, joka oli myös aikoinaan mahtavin ja ehkpä tunnetuin taistelukoira. Kuitenkin ihmiset ovat tappaneet kaikki laumanjäsenet mukaanlukien Fubukin, juuri kun Yamato oltiin viimeistelemässä paikalle Ryo-niminen poika ja pelasti pennun. Ryosta tuli Yamaton ystävä ja isäntä. Ryo koulutti Yamatosta taistelukoiran ja osallistui tämän kanssa koirataisteluihin. Koirataisteluissa he kuitenkin törmäävät moniin vihollisiin ja ystäviin, kuitenkin kaksikko päätti päätyä lopulliseen mestaruusotteluihin.

Onko kukaan ehtinyt lukea tätä sarjaa?
Kudlak-Hanse
Kudlak-Hanse
"Heil my Captain!"

Viestien lukumäärä : 41
Join date : 30.05.2010
Ikä : 32
Paikkakunta : Helsinki, Kontula

Tietoja minusta
Varoituspalkki:
Shiroi Senshi Yamato (Yamato, Valkoinen soturi) Left_bar_bleue0/5Shiroi Senshi Yamato (Yamato, Valkoinen soturi) Empty_bar_bleue  (0/5)

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa