Hellsing-foorumi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ryuu Nagasaki (NPC)

Siirry alas

Ryuu Nagasaki (NPC) Empty Ryuu Nagasaki (NPC)

Viesti  Jussi lähetetty Toukokuu 29th 2010, 22:11

Nimi: Ryuu Nagasaki
Ikä: syntyi 23.07.1979, näyttää 19-vuotiaalta
Sukupuoli: mies

-

Ryuu Nagasaki (NPC) Hm3-beta19

Fyysiset piirteet: Ryuulla on keskipitkät punertavan sävyiset hiukset ja silmät ovat vihreät kuin smaragit. Hän on melko vahvarakeinen ja urheilullinen, mutta silti ei ole varsinainen lihaskimppu. Ryuulla on myös leijonaa tarkoittava teksti tatuointina japaniksi selässä ja kielilävistys.
Ihmisleijonahahmossa kellertävä turkki ja oranssi harja. Silmien väri säilyy ihmisleijonan hahmossa, mutta välilä ne muuttuvat punertaviksi Ryuun ollessaan hermostunut.

Luonne: Ryuu on rohkeamielinen ja elämänilosta nauttiva persoona. Hän on aina valmiina uusiin haasteisiin ja valmis suorittamaan minkä tahansa tehtävän. Ryuu pitää myös urheilusta ja taisteluista. Ryuu on hyvä miekkailemaan ja käsittelemään teräaseita, sillä hän on teräase-ekspertti ja varsinainen ninjafanaatikko myös hyvä stragetoiden ja taistelutekniikkojen suunnittelija. Hän oli opiskellut ninjaksi japanilaisen opettajan ja sitä myötä kehittyi taitavaksi miekkailijaksi. Muistoksi mestaristaan Ryuu on saanut katanan, jota usein raahaa muuassaan. Hän myös hyvin käsittelee tekniikkaa kuten tietokoneita ja muita virtuaaliviestimiä. Ryuu uskoo itseensä ja on kovan luokan taistelija ja on oman luokkansa ammattilainen.

Vaatetus (Pukeutuminen): Ryuulla on tehtävien aikana pukeutunut Hellsing-järjestön normaalin sotilasuniformuun, johon kuuluvat mm. panssariliivi (kelvar), kommandopipo ja pyhitetyllä vedellä siunatut piikkiset polvisuojat. Kuitenkin uniformussa on paljon suojuksia ghoulien ja heikkojen vampyyrien puremia vastaan. Hänellä on asevyö, joka on tarkoitettu vain katanoille, myös wakizashille on oma kotelo housujen päälle kiinnitettynä.

Kartanossa ollessaan Ryuu pukeutuu mustiin housuihin, sotasaappaisiin, henkseleihin ja valkoiseen kauluspaitaan sekä mustaan kravaattiin. Hänellä on mustat kengät jaloissa ja ruskeat hanskat käsissä. Se on myös hänen perussiivilivaatetus.


-

Aseistus: Ryuu on varustautunut kahteen siunattuun katanaan, siunattuihin wakizasheihin ja savukranaatteihin. Välillä hän käyttää muita aseita kuten kivääreitä ja pistooleita.

Rotu: ihmisleijona, WerWolf

Ryuu Nagasaki (NPC) Lion

Erikoiskyvyt: Ryuu on nopea ja tarkka ihmisenä, mutta myös vahva ja ketterä taistelija. Hän pystyy muuttumaan leijonaksi vain täydenkuun aikaan tai silloin kun on vihainen tosissaan. Leijonahahmossaan hänen voimansa kasvavat ja leijonana hän kykenee jopa syöksemään tulta kidastaan kohti vastustajaansa ollessaan raivon partaalla. Ryuun peruskykyihin mm. kendo-taidot, ketteryys, kehittyneet aistit, nopeus, teleportti ja telepatia eläimen hahmossa.

Puolue/ arvo: Hellsing Organisation, ex-palkkamurhaaja- ja sotilas+ turvaupseeri (arvo: kersantti).

-

Menneisyys: Ryuu syntyi Nagasakissa, Japanissa. Hän halusi aina ninjaksi, mutta koulutusta oli lähes mahdotonta saada. Vanhempien kuoleman jälkeen Ryuu lähti seikkailemaan ja tapasi miehen, joka hallitsi ninjataidot. Ryuu meni miehen oppiin ja kehittyi vahvaksi soturiksi. Ninjan koulutus kesti aina kymmenen vuotiaasta saakka aina siihen asti kun Ryuu täytti 19. Koulutuksen myötä hän oli karannut kotoa ja vasta opettajansa myötä sai tietää, että Ryuu oli ihmisleijona. Ihmisleijonan veri kulkee hänen suvussaan. Ryuulla oli alunperin sukunimi Hikari, mutta hän muutti sen Nagasakiksi, nagasakilaisten ydinpommitragedian uhrien kunniaksi. Hän uskoo, että Nagasakin ydinpommista tuhottuja ihmisten sielut opastavat häntä matkalla ja taisteluissa, mutta myös auttavat hallita eläinmellisyyttä jonkin aikaa. Gaia Imperan ilmestyttyä kuvoihin Ryuun salamurhaajatehtävässään Tokiossa alkoi tapahtua melko outoja asioita, jossa ihmisiä kuoli ja Ryuusta Japanin valtakunnallinen etsintäkuulutettu. Ihmiset uskoivat kaiken olevan Ryuun tekosia. Gaia Impera oli heittänyt syyt hänen niskaansa, sen vuoksi Ryuu pakeni Japanista Iso-Britanniaan. Kuultuaan Hellsingistä, hän pyrkyityi liittymään näiden puolelle. Hän on oppinut järjestöltä paljon uutta ja oppi sen, että kaikki Hellsingin tielle asettuvat vastustajat kukistetaan. Nyt hän liikkuu Hellsingin joukkojen mukana metsästäen Britanniaa uhkaavat hirviöt.

Faktaa:
-Ryuun leijonahahmo ei muistuta ulkopiirteistään ihmismäistä
-Ryuun tunnusmusiikki on Undo
-Ryuu vihaa savukkeita
-Ryuu pitää pizzasta ja porkkanaraasteesta
-Ryuu pystyy muuntautumaan leijonaksi vihastuessaan tai vain täydenkuun aikaan
-Ryuu pystyy syöksemään tulta leijonahahmossaan
-Ryuu on Japanin etsintäkuulutettu Gaia Imperan heittäen syyt hänen niskoilleen


RP-näyte: Lainaan suoraan vanhasta roolipelistä muutamia pätkiä..siis parhaimpia omasta mielestäni lol!

Retkellä Arbeiassa. Nukutaan tyyliin makuupusseissa ja sitten herätellään toisiaan.
Dragowolf kirjoitti:Aamun koitteessa Ryuu heräsi. Punahiuksinen mies nousi ja venytteli. Sitten pienen aamujumpan jälkeen hän katsoi nukkuvaa Integraa. Kylläpäs hän nukkuu sikeästi...varmaan ei saanut unta viimeyönä, ajatteli Ryuu. Aluksi hän ajatteli herättää Hellsingin, mutta toinen minä ei antanut tällä kertaa rohkeutta. Entä jos hän suuttuu, jo herätän. Kuitenkin pitää puolustaa häntä. Sitten Ryuulla alkoi kurnia vatsa. Hemmetti, mulla on nälkä! Ei toinen minä ei! Et saa syödä sitä. Ryuu yritti ylläpitää sisällään olevaa petoaan rauhallisena ja yritti olla kärsivällinen. Vihdoinkin hän keräsi rohkeutta herättämään Integran.
-Hellsing? Haloo? Hellsing? Herää! Ryuu ravisti edelleenkin nukkuvaa Integraa olkapäästä.
.

Kärsimättömyys:
Dragowolf kirjoitti:-Luulen että teidän yhden paikan...veikkasi Ryuu: -Muuten onko sinulla rahaa?
Tyhmä kysymys kyllä oli. Integra ällistyi. Ryuu huiteli käsiään sinne tänne "vääärästä kysymyksestä":
-Sori, mutta törsäsin omani! Hehe.
Integra alkoi epäillä häntä hiukan. Ryuu nousi ylös.
-Mitä jos mennään nyt sinne? En halunnut oikeastaan tota sanoa, pahoitteluni, Sir.

Ensimmäinen miitti Alucardsin kanssa:
Dragowolf kirjoitti:Kuka toikin on? En tykkää koko tyypistä! ajatteli Ryuu ja jatkoi rohkeasti keskustelua vampyyrin kanssa:
-Mitä ruipeloa suurinpirtein? Mä olen ainakin etsimässä erästä blondia, jolla on melkein samanlainen takki kuin sinulla...
Ryuu katseli tarkemmin Alucardin vaatetusta. Totta! Olihan siinä jotain samantapaista kuin johtaja Hellsingin kanssa!...

Tilanteen rauhoittaminen:
Dragowolf kirjoitti:Ryuu sanoi:
- Relaa vähän, johtaja. Eihän tuo jätkä edes esittäynytkään. Huomasin vaan jotenkin että olette tuttuja. Takin väri ainakin on teillä sama, ja ehkä aseiden varustus on samasta paikasta. Sitä paitsi tyypin pyssyissä luki kaunokirjoituksella "HELLSING". Hän sanoi, että lähti etsimään sitä tyypiä, joka hyökkäsi kimppuunne.

Reaktio tupakointiin:
Dragowolf kirjoitti:Ryuu kun haistoi tupakansavun, nappasi Hellsingin kädestä sikarin ja sammutti sen.
- Nyt oikeasti sen tupakoinnin kanssa! Saat vielä keuhkosyövän!
Integra katsoi häntä hiukan ihmeissään, jos sellaiselta ihmettelevältä edes vaikutti.

Pizzasta haaveilu:
Dragowolf kirjoitti:Ryuu rapsutti takaraivoaan ja haaveili mielessään pizzasta. Hän kuitenkin kuunteli tarkasti Integran selityksiä demoneista ja uusista satunnaisista hirviö-tulokaslajeista. Alucard näytti olevan innoissaan keskustelun aiheessa...

Reaktio tupakointiin Nro. 2
Dragowolf kirjoitti:Ryuu haistoi taas nikotiinin savun ja sanoi:
-Yök! Kauanko sitä sikaria vielä poltellaan, mitä jos lähdetään etsimään lisää varusteita? Mä en tule läskiksi yhtään, kun urheilen ja liikun paljon.
Sitten hän söi viimeisen pizzapalansa ja alkoi hotkia kolmatta kulhollista porkkanaraastetta. Hän rauhassa odotteli Integran uutta kommenttia asiaan...

Reaktio tupakointiin Nro. 3
Dragowolf kirjoitti:-Onhan minulla! Ryuu naurahti: -Miksi sitten minulla olisi katana?
Häntä alkoi ärsyttää, että Integra oli taas polttamassa. Hän nappasi sikarin Integran suusta ja heitti sen pois.
-Olkaa kilttejä, älkää polttako koko ajan.

___________________________________________

Kuvat Heromachinella ©️ Master Hellsing aka Heru. Kuvapohja leijonahahmo ©️ Isis, muokkaus ©️ Master Hellsing aka Heru.
Anonymous
Jussi
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa