Hellsing-foorumi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cherette Fournier

Siirry alas

Cherette Fournier Empty Cherette Fournier

Viesti  Vieraili lähetetty Heinäkuu 15th 2010, 00:09

Kuinka monta Hellsing-mangapokkaria olet lukenut? Oletko nähnyt Hellsingin vanhan animen? Kuinka paljon jaksoja olet nähnyt? Kuinka monta OVA-jaksoa olet katsonut?

Olen lukenut pari ensimmäistä lukua, työn alla eteenpäin lukeminen. Animea en ole nähnyt laisinkaan.

-

Nimi: Cherette Fournier
Ikä: 26
Sukupuoli: Nainen

-

Fyysiset piirteet: Hän on noin 175 senttiä pitkä. Hänen silmänsä ovat harmaat. Hiukset ovat punaiset ja poninhännällä. Hänellä kulkee vasemman silmän yli pystysuoraan haava, jota ei ole tikattu umpeen. Saadessaan kyseisen haavan, hän menetti näkökykynsä vasemman silmän kohdalla.

Luonne: Hän on erittäin rauhallinen, eikä pidä hirveästi taistelemisesta. Jos hänen on pakko taistella, hän luultavasti yrittää murhata vastustajansa nopeasti takaapäin. Jos se ei onnistu, hän yrittää hyökätä suoraan kohti, mutta heti ensimmäisen kunnon osuman jälkeen hän livahtaa pakoon. Vaikka hän voi liikkua myös päivänvalossa, hän pitää kuitenkin enemmän yöllä liikkumisesta. Hänen lempi vuodenaikansa on syksy. Hän rakastaa hedelmiä. Hän ei erityisemmin vihaa mitään. Jos haluat ansaita hänen luottamuksensa, sinun pitää tehdä todellinen vaikutus häneen, esimerkiksi pelastamalla hänet jostain. Tavoitteita ei hänellä pahemmin ole, jos ei lasketa hänen siskonsa murhaajan löytämistä.

Vaatetus (Pukeutuminen):
Hänellä on yllään valkoinen toppi, mustat farkut, sekä mustaa farkku- kangasta oleva liivi. Jalassaan hän pitää valkoisia lenkkareita. Normaalisti hänellä on suunsa edessä musta huivi. Hän pitää lisäksi vyötä, joka on valkoinen. Sekä katana että pistooli roikkuvat vyössä kiinni. Ranteissaan hän pitää ohuita, valkoisia hikinauhoja.

-

Aseistus: Tavallinen katana, sekä tavallinen pistooli.

Rotu: Dampyyri (Puolivampyyri)

Erikoiskyvyt: Erittäin hyvä pimeännäkö.

Puolue/ arvo: Ei vielä mikään.

-

Menneisyys: Cherette syntyi 26 vuotta sitten eräässä syrjäisessä talossa Lontoon liepeillä. Hänelle syntyi myös sisko, Faithe. Hänen äitinsä oli ihminen, joka syntyi Ranskassa. Tämä äiti kuitenkin kuoli pian synnytyksen jälkeen. Hänen isänsä oli draculin. Chereten isä kasvatti sekä hänet, että Faithen. Kuitenkin hänen isänsä sai kutsun johonkin draculinien kokoukseen, eikä ikinä palannut sieltä. Hän ja siskonsa Faithe koittivat selviytyä kadulla eläen. He varastivat aina hieman ruokaa, että pysyisivät hengissä. Myöhemmin he lähtivät kiertämään Lontoota ja sen ympäristöä. Eräänä päivänä he sopivat, että Feithe menisi etsimään majapaikkaa sillä aikaa, kun Cherette hankkisi ruokaa. Kun Cherette lähti etsimään Fetiheä, hän löysi tämän kuolleena. Silloin Cherette vannoi etsivänsä siskonsa murhaajan käsiinsä.

RP-näyte:

Cherette vilkaisi vampyyriä, ja sitten ovea tämän takana. Hän päätti iskeä ensin katanallaan. Cherette syöksyi kohti vampyyriä, katana sojossa. Vampyyri väisti katanan helposti, ja iski yritti iskeä Cheretteä omalla miekallaan. Cherette vetäisi katanan huotran, ja torjui sillä vampyyrin miekan iskun. Nyt Cherette syöksyi jälleen vampyyrin kimppuun, mutta tällä kertaa hän humautti ensin huotralla kohti vampyyriä, ja sitten katanalla kohti vampyyrin kylkeä. Vampyyri torjui kädellään huotran, ja miekallaan katanan. Sitten vampyyri potkaisi Chereten kauemmas. Cherette kävi saman tien uuteen hyökkäykseen. Hän yritti kalauttaa huotralla vampyyriltä tajun, mutta vampyyri huitaisi huotran huoneen toiseen päähän. Sitten Cherette iski katanalla. Vampyyri torjui katanan iskun miekallaan, mutta ei odottanut Chereten vetävän pistoolia. Cherette laukaisi pistoolinsa vampyyrin silmien väliin. Nyt hän ajatteli, että ehtisi livistää paikalta. Hän haki huotransa, ja painui ovesta ulos.

Vampyyri nousi hitaasti ylös. Se katsoi, kuinka Cherette pakeni.
- Eikö tuo tiedä, miten vampyyrejä tapetaan? kysyi vampyyri itseltään. Se nousi, poimi miekkansa ja lähti takaa-ajoon. Cherette pakeni metsään. Vampyyri lähti haravoimaan metsää edestakaisin, yrittäen löytää Chereten. Vampyyri kuitenkin tajusi, että Cherette pyrkisi kaupunkiin, joten se lähti kohti kaupungin rajaa. Juuri, kun se saapui rajalle, se näki Chereten juoksevan kujalle.
- Hölmö! Siellä on vain umpikuja! sanoi vampyyri, ja virnisti. Se seurasi Chereteä kujalle. Kuitenkin kuja oli tyhjä. Vampyyri katseli hetken ympärilleen, ja ajatteli vilkaista kujan pimeimmänkin kolkan. Juuri, kun vampyyri astui syvemmälle, sen takana jymähti. Se kääntyi salamana, mutta Cherette ehti iskeä vampyyrin pään halki katanalla.

Kun olin tänään etsimässä ruokaa ja varastettavaa eräästä hylätystä talosta, minut yllätti vampyyri. Säikähdin ensin, mutta sitten tarkistin pako reittejä. Se seisoi oven edessä, eikä ollut muita uloskäyntejä. Kirosin. Päätin yrittää sen listimistä nopeasti, mutta se väisti katanan iskuni, ja vastasi miekallaan. Ehdin kuitenkin siirtä huotrani tielle. Olisin voinut haavoittua melko pahastikin! Seuraavaksi kokeilin hyökätä ensin huotralla, ja sitten katanalla. Ei tulosta. Syteen tai saveen! Hyökkään jälleen, ensin huotralla, jonka se lennättää huoneen toiseen päähän, sitten katanalla, jonka se torjuu miekalla. Se ei nähtävästi osannut odottaa, että vetäisin pistoolin, ja ampuisin sitä silmien väliin. Se kaatui. Huokaisin helpotuksesta. Tiesin, että se ei kuolisi siitä, mutta olisi minulla nyt sen verran aikaa, että hakisin huotrani, ja pakenisin.[u]
Anonymous
Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa