Hellsing-foorumi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kevin Duckman (NPC)

Siirry alas

Kevin Duckman (NPC) Empty Kevin Duckman (NPC)

Viesti  Kudlak-Hanse lähetetty Heinäkuu 20th 2010, 11:19

Huom! Tämä on adminien ohjaama NPC-hahmo!

Nimi: Kevin Jan Duckman
Ikä: 19 vuotta
Sukupuoli: mies

-

Fyysiset piirteet: Kevin on melko nuori sotilaaksi, mutta kuitenkin hänellä on melko jäykät kasvot. Tavalliseen ihmiseen hän verrattuna kovis ja varsinainen kovanaama. Hänellä on punertavansävyiset ja pystyt hiukset ja tummansiniset silmät. Nuorukaiseksi hän melko vahvarakenteinen ja hän järjestön toiseksi nuorin sotilas Johnin jälkeen, sillä tätä kuukauden vanhempi.

Luonne: Mitä miehen luonteesta voisi sanoa? Hän on kovis. Hänellä on usein tapana näyttää parastaan muille, mutta myös auttaa muita tekemään parasta, mikä on koviksilta tosi harvinaista. Hän väillä leikillä tykkää kiusoitella muita sotilaita ja on kova suustaan. Hänellä on melkein aina tylsää ja siksi hänelle löytyy tekemiseksi höpöttää asiasta. Kevin on kiintynyt mustaan väriin, mikä näkyy myös hänen pukeutumisessaan. Kevin on uskollinen työlleen ja on ylpeä siitä.

Vaatetus (Pukeutuminen): *CLICK SIVILIAN* *CLICK SOLDIER*

Kuten kuvissa näkyy, Kevinillä on tapana pukeutua mustiin. Musta on hänen identiteetinsä ja sama väri näkyy jopa uniformussa. Kevinin ollessa Britannian armeijassa, hän ei saanut pitää päällään mustaa. Kuitenkin päästyään Hellsingin leiviin, hänen pukeutumisensa oli vapaavalintainen ja hän oli hyvin siitä onnellinen. Vapaa-aikana Kevin pukeutuu mustiin kireisiin farkkuihin, mustaan nahkatakkiin ja mustiin nahkakenkiin. Sotilaana hänellä on kaulassaan musta huivi, jossa keltaisia ornamenttikuvioita, myös paita on väriltään musta ja sotasaappaat, vain maastotakki ja -housut ovat eri väriä.

-

Aseistus: AK-47- kivääri, 2x Reck Miami- pistoolia] ja Mauser Magnum

Rotu: ihminen

Erikoiskyvyt: ketteryys

Puolue/ arvo: Hellsing Organisation. Rivisotilas.

-

Menneisyys: Kevin oli opiskellut Edinburghissa ja viimeisen opiskeluvuotensa jälkeen pääsi armeijaan, jossa tapasi ensimmäistä kertaa ystävänsä John Edquardin. Pojat potkittiin pois armeijasta huonon käytöksen vuoksi. Kevin lähti etsimään uutta työpaikkaa, mutta ongelmaksi osui se, ettei sitä löytynyt kovin helposti. Myöhemmin selvisi, että Johnin vanhemmat surmasi vampyyri ja John pyysi ystäväänsä liittymään salaperäiseen järjestöön, Hellsingiin. Aluksi Kevin kieltäytyi, mutta sitten hän suostui ystävänsä puolesta. Kuitenkin miesten välit kävivät hiukan huonommiksi, koska Johnin oli itsessään vaikeaa sopeutua Hellsingiin itsestään. Kevin onkin yksi niistä sotilaista, mutta myös John, joita Integra pitää alokkaiden tasolla parhaimpina ja kokeneempina.
Kudlak-Hanse
Kudlak-Hanse
"Heil my Captain!"

Viestien lukumäärä : 41
Join date : 30.05.2010
Ikä : 32
Paikkakunta : Helsinki, Kontula

Tietoja minusta
Varoituspalkki:
Kevin Duckman (NPC) Left_bar_bleue0/5Kevin Duckman (NPC) Empty_bar_bleue  (0/5)

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa