Hellsing-foorumi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Alexander Anderson

Siirry alas

Alexander Anderson Empty Alexander Anderson

Viesti  Simo lähetetty Elokuu 6th 2010, 19:24

Lähteneen ystävämme hahmo, joka tarjotaan hyviin käsiin.

Alexander Anderson Anderson

Anderson

Nimi: Alexander Anderson
Ikä: ? vuotta
Sukupuoli: Mies

-

Fyysiset piirteet: Suuri kokoinen ja pituutta onkin yli kaksi metriä pitkä. Kasvoissa on arpia, jotaka ovat noin sormen paksuisia ja valkeita. Anderssonilla on lyhyt tukka, joka vaaleanvärinen.


Luonne: Andersson on hyvä ihminen, kun hän on omiensa joukossa rauhan aikana, sillä hän vastustaa väkivaltaa ja pitää huolen rukouksista. Andersson on myös lapsirakas, mikä näkyy hänen asuinpaikssa, eli orpokodissa. Andersson on hyvin uskollinen Jumalle, eikä epäröi tappaa tovereitakaan, jos nämä poikkeava taivaan tieltä. Andersson uskoo, että väkivalta on ainoa keino puhdistaa tie maanpäälliselle paratiisille. Kaiken tämän lisäksi hän vihaa kuten kaikki muutkin katolilaiset protestantteja Andersson lainaa usein raamattua ja taistellessaan menettää kaiken rauhallisuutensa ja muuttuu fanatiikoksi, joka uhraa henkensäkin, jos se on tarpeellista.

Vaatetus (Pukeutuminen): Andersson käyttää laseja, joilla paha taipumus kiilua pimeässä useammin kuin laki salli, mutta kokonaisuuden kruunaa papin puku, jonka kanssa Andersson käyttää takkia. Hänellä on hanskat, joihin on kirjoitettu tekstiä ja kaulassa risti.

-

Aseistus: Andersson käyttää pistinmiekkoja, jotka ovat kastettu pyhään veteen ja hänellä on huomattava varasto niitä, sillä niitä riittää ja riiitää. Toinen ase mitä Andersson käyttää on raamatun lehdet ja heittonaulat, sillä niillä voi eristää Midianit tiettyyn tilaan tai kadota paikalta.

Rotu: Regeneraattori (ihminen)

Erikoiskyvyt: Regerointi, törkeän korkean tasoiset voimat ja refleksit, jotka ovat tavalliselle rivivamppyyrille jo liikaa lähitaisteluissa, sillä Andersson voi käytännössä taistella tasaväkisenä minkä tasoiden vamppyyrin kanssa.


Puolue/ arvo: Iscariot XIII, hirviömetsästäjä ja ammattimurhaaja pappi

-

Menneisyys: Andersonin menneisyys on lähes kokonaan hämärän peitossa, sillä hänen taustoista on vaikeaa arvella mitään, mutta jotain kertoo hänen Maxwelin kouluttaminen, joten Anderson lienee toiminut vatikaanissa kolme tai neljä vuosikymmentä vähintään.

Muuta:
-Andersson on lapsirakas
-Anderson oli elänyt todennäköisesti jo van Helsingin aikaan ja tätä myöten hänestä tehtiin renegeneraattori
-Andersonilla on skottilainen aksentti /savolainen murre
-Anderson on ilmestynyt eräässä toisessa Kohta Hiranon mangassa, Angel Dustissa. Siinä hän oli nuori ja tummahiuksinen mies.
-Yumie/Yumiko Takagi ja Heinkel Wolfe ovat Andersonin oppilaita Maxwellin lisäksi
Anonymous
Simo
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa