Hellsing-foorumi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saren Y. Westley (NPC)

Siirry alas

Saren Y. Westley (NPC) Empty Saren Y. Westley (NPC)

Viesti  Ereth Gus lähetetty Elokuu 13th 2010, 16:01

Huom! Tämä on yksityinen NPC-hahmo!

Kuinka monta Hellsing-mangapokkaria olet lukenut? Oletko nähnyt Hellsingin vanhan animen? Kuinka paljon jaksoja olet nähnyt? Kuinka monta OVA-jaksoa olet katsonut?
Mangan lukenut läpi ja muutamia jaksoja nähty.

---

Ihmismuodossa
Susimuodossa Turkin & silmien väri (vaikka onkin WerWolfin kuvapohjassa)

Nimi: Saren Yer’cha Westley
Ikä: Tarkkaa ikää ei tiedetä, arvellaan 17-20 vuotiaaksi
Sukupuoli: Nainen

-

Fyysiset piirteet: Saren omaa pituutta n. 168 cm, ja painoa suurin piirtein 57 kiloa. Hänellä on sivulle päin kaareutuvat tummat silmäripset, ja hänen silmänsä ovat normaalina hyvin tumman punaiset. Suuttuessa ja taistellessa, ja täysikuun lähestyessä kello 20 maissa, Sarenin silmien pupillit muuttuvat viirumaisiksi, ja hänen silmiensä punertava sävy 'kirkastuu' hieman. Nuorella naisella on kolme arpea vasemmassa poskessa, ja yksi vasemmassa kädessään, joka on suurin piirtein perinteisen salama-merkin muotoinen, ja hänellä on vasemman puoleisessa olkapäässään hyvin kookas arpi, joka on syntynyt useimmista haavoista ja saadessaan suuren palovaurion. Normaalien korvien sijasta Sarenilla on suden korvat, jotka ovat saman sävyiset ulkoisesti, kuin hänen hiuksensa eli tumman ruskeat (kts. kuvasta hiusten muoto). Sarenin ihon sävy on hieman rusehtava, ja sen lisäksi hänen kasvon piirteensä eivät mukaile paljoakaan aasialaista, mutta silmät hänellä eivät vaikuta eurooppalaisilta, sillä ne ovat hieman 'vinosti'.
Susimuodossa: Saren on sudenmuodossaan rakenteeltaan hyvin kookas. Hänen turkin sävy on tumman harmaa, jossa on samaa ruskean sävyä, kuin ihmismuodon turkin ja hiusten värissä. Säkää häneltä löytyy lähes 85 cm, painoa n. 60 kiloa kiloa ja vaikka hän onkin lykaani, sudenmuodossa tämä on melkein liyhtä haksikas kuin WerWolf. Silmät Sarenilla susimuodossa ovat tummahkot niistä kohdin kun yleensä ovat valkoiset, ja pupilleja tällä ei ole ollenkaan, ja väri silmissä muuten on yhtä punainen, kuin ihmismuodossa silmien väri yleensä. Korvien sisäosat ovat valkeat, kuten myös ihmismuodossa(HUOM. tätä ei mainittu ihmismuodon tekstissä)

Luonne: Saren on omaa hyvin erikoisen luonteen, jota ei hänen lajiltaan osaisi ajatelta, siksi hän onkin hyvin poikkeava ihmissusi. Hänen ollessa normaalina, tuo on hyvin syrjään vetäytyvä, eikä osaa ajatella kuin miltein aina vain negatiivisesti. Hän on yleensä hyvin pelokas ja tottelevainen, sillä hän pelkää kipua ja tuskaa. Tähän syy löytyy Sarenin menneisyydestä, tuon ollessa Venäjällä ns. koe-eläimenä, sekä ihmis- että eläinmuodossa. Hän on arka uusia tuttavuuksia kohtaan, ja siksi hän yrittää väkisin pysyä hiljaa, ettei sanoisi mitään mistä saisi moitteita, sillä sekin sattuu häntä sisäisesti, onhan neito saanut ns. traumoja vähän kaikesta. Hän ajattelee asioita positiivisesti melko harvoin, ja jos hän yrittää ajatella asioita positiiviselta kannalta, Saren kääntää ajatukset kuitenkin negatiivisiksi. Hän stressaa helposti ja on kovin säikky, ja voi saada paniikkikohtauksen, jos näkee mm. verta, tappelua, sotaa ja joskus myös siitä, että hänelle huudetaan tai annetaan rajua kommentointia, moitteita tai vastaavaa. Hän ei yleensä itke saadessaan paniikkikohtauksen, mutta jos paria useampi asia tulee esille negatiivisena ja ne puskevat miltein yhtäaikaa kohteeseen, ja vaikka 'uhrina' ei olisikaan Saren, tuo voi seota täysin, ja paeta itkun partaalla jonnekin, missä saa rauhoituttua ja muutenkin ajatukset muualle. Hän voi masentua pahastikin ja jäädä puhumattomaksi kauaksikin aikaa, ja vajota ajatuksissaan suurin piirtein siihen pisteeseen, että hänet voi yhtä helposti herätellä todellisuuteen kuin koomassa olevan.
Sarenilla on myös olemassa 'paha puoli', jonka voi saada 'hereille' erikoisin tavoin. Häntä täytyy satuttaa jollain tavalla, että hänessä nousee viha pintaan ja/tai muu hulluus. Siksi hänet on vaikea saada taistelemaan tai käymään vastaan, koska hän pakoilee kipua, jota hänelle voi tuottaa ainoastaan fyysisesti, koska henkisestihän Saren kärsii melkein kokoajan. Hänet voi saada taistelutahtoiseksi vain tuntiessaan kipua, ja se tieto voi olla myös elintärkeä, sillä jos häntä satuttaa ilman tietoa hänen sekoamispisteestä, voi olla kuolema edessä. Nimittäin silloin kun Sarenin saa siihen tilaan, ei häntä pysäytä kuin ylemmän tahdon käsky, eli henkilön/henkilöiden, jotka Saren on valinnut mestarikseen. Hän voi käydä omiensa kimppuun, jos vastus on nujerrettu, eikä hän ole saanut tarpeekseen taistelemisesta, ja silloin jos hänet haluaa lopettamaan, on vain mestarin/mestarien käsky hänen laki. Sarenin voi saada muuttumaan taas 'normaaliksi' vain jos hänet pakotetaan alistumaan melko rajujen, fyysisten keinojen avulla, ja samat keinot eivät aina keksi, mutta sekin voi olla mahdollista. Sillä Saren voi muuttua takaisin ennalleen, jos kykenee tuntea alistuneisuuden tuossa hullussa tilassa.
Xtra tietoa: Saren voi muuttua sudeksi myös muulloin, kuin täysikuun aikaan, mutta se on hyvin harvinaista. Hänellä on taistelutahtoa tuolloin hyvin paljon, ja hän on silloin hyvin hullulla päällä myös, mutta hän osaa hallita itseään paljon paremmin, omaahan ihmissusi kehittyneet aistit ja käyttämään susihahmossaan inhimmillistä järkeä.

Vaatetus: Sarenilla on päällä yleensä samat vaatteet, joihin kuuluu hyvin tumman ruskeat housut, jotka ovat riekaleina hieman polvien alapuolelta. Housut ovat hieman pussimaiset polvien kohdilta, ja ne ovat hieman löysähköt. Hänellä on yllään normaalisti takkimainen paita, joka on pehmeää puuvillaa. Väriltään se on beigen sävyinen, hieman tummempi ja kuluneempi vain. Paita on hieman löysähkö, ja siinä on pitkä kaulus, ja hihat ovat suurin piirtein 20-30 senttiä leveimmillään, ja ne levenevät kyynärpään kohdilta. Hihat ovat ylipitkät, noin 8 senttiä sormenpäistä mitattuna paidan hihaan. Paidan helma on sekin kovin pitkä, haarautuu housujen kohdalta, ja helma ylettää suurin piirtein 10 senttiä polvien yläpuolelle. Hänellä on yleensä mustat sandaalit jalassa, joidenka pohjat ovat harmaat.

-

Aseistus: Sarenilla ei ole mitään erityistä aseistusta, hän käyttää fyysisisiä voimia hyväksensä, koska hän on nopea- ja sulavaliikkeinen.

Rotu: Ihmissusi, lykaani

Erikoiskyvyt: Hän omaa ihmissudelle ominaiset, kehittyneet aistit ja taidon 'puhua' ajatusten avulla. Hänellä on ihmismuodossa nopeat refleksit ja nopeus on normaalia ihmistä korkeampi, ja hänen voimansa tuossa muodossa ovat muutenkin normaalia ihmistä suuremmat. Ihmissuden muodossa hänen voimansa ovat kasvaneet suurin piirtein kaksi kertaa suuremmiksi, ja kuten arvatenkin, myös hänen hyökkäys- ja puolustusvoimat ovat kasvaneet roimasti korkeammiksi. Hän kykenee renegoitumaan myös ihmismuodossaan, mutta se on vain 5% siitä, mikä kyky on sudenmuodossaan. Ihmismuodossa ollessa, normaalissa tilassa, Sarenin aistit ovat normaalia parempia vain näkö-, kuulo- ja hajuaistien kohdalla, mutta myös ollessa hullussa tilassa tai susimuodossaan, hänen kaikki aistinsa pelaavat selvästi paremmin.

Puolue/arvo: Puolueeton

-

Menneisyys: Saren on kokenut hyvin rankan menneisyyden, eikä sen tietäessä yhtään ihmetteli neidon luonnetta.
Hän syntyi Venäjällä, ja hän on ollut pienestä pitäen rankassa koulutusessa. Hänen sukunsa omasi pienen järjestönsä, ja koska sukuun kuului pelkästään täysiverisiä ihmissusia, oli myös Sarenista tuleva viimeisenä perillisenä, järjestön johtajuus. Hänestä oli koulutettu vakooja, ja sai vakoilutehtäviä varhain, parin muun ammattivakoojan siivellä, ja vaikka hän oli aluksi vain pieni 'apuriä tehtävissä, Saren sai suurin piirtein ensimmäisistä vakoilutehtäviensä jälkeen vuoden kuluttua keikan, johon hänet oli laitettu valvojaksi. Heidän oli tehtävä tarkkailla erään toisen järjestön puuhia, johon kuului pelkkiä ihmisiä, ja nyt heidän oli tehtävä mennä ottamaan selvää sisäpiiritietoja eräästä järjestön omaavasta laboratoriosta. Westleyn suvun järjestö ei vielä tiennyt tuon laboratoriosta, ja siksi useampikin vakoojaryhmä on hakenut tietoja, mutta Sarenin ryhmä sai ensimmäisenä tehtäväkseen ottaa selvää laboratorion tarkoituksesta. Kuitenkin oli tapahtunut suurempi moka, nimittäin tämä ensimmäinen ryhmä jäi kiinni yrittäessä soluttautua laboratorion lähistölle yöllä. Vartiat olivat saaneet kolmikon kiinni, ja vielä silloinen, rohkea ja melkein peloton Saren taisteli kahden muun vakoojan kanssa vartiostoa vastaan, jotka nämä olivat miltein odottaneet Westely- suvun iskemistä tähän tiettyyn laboratiorioon.

Vakoojakolmikko hävisi taiston, ja vartiat saivat napattua tajunsa menettäneen Sarenin. Yksi vakoojista oli kuollut, ja kolmas pakeni paikalta, mutta matkalla tämä tapettiin, mutta miten, sitä ei kukaan tiedä. Saren oli otettu järjestön huostaan, oikeastaan 'koe-eläimeksi', nimenomaan tähän laboratorioon jota hän ja kaksi muuta vakoojaa olivat tarkkailemassa. Häntä oli pahoinpidelty, ja viety laboratorion osastolle, jossa Sarenista oli otettu verinäytteitä, ja häntä oli käytetty koe-kaniinina erilaisten myrkkyjen ja kemikaalien kokeiluissa, sekä hänen avulla kokeiltiin erilaisia koneita. Hän oli ollut parin vuoden ajan järjestön käsissä, ja saanut kärsiä hyvin paljon, ja siksi hänen luonteensa onkin muuttunut hyvin paljon ja siksi hän on saanut lukuisia pelkoja, joita ei voi laskea ilman että sekoaa laskuissaan. Hän oli saanut ulkoisesti hyvin paljon haavoja, joista ikuiset ovat vasemmassa kädessä, vasemmassa poskessa, sekä olkapäässä oleva hyvin laaja palanut osa. Hän oli myös saanut geenimanipulaation tapaisia ulkoisia merkkejä, nimittäin lääkkeet, kemikaalit ja myrkyt, joita häneen oli käytetty olivat synnyttäneet ulkoisesti yhden näyttävän eron, nimittäin suden korvat hänellä ovat jääneet myös ihmismuodossa esille. Toinen, ei niin näkyvä muutos on silmät, nimittäin hänen luonteessa oleva hulluus muuttaa hänen silmät samanlaisiksi, kuin täysikuun yönä, nimittäin tuon silmien punainen väri kirkastuu ja pupillit kaventuvat viiruiksi.

Saren ei tiennyt lainkaan, mitä hänen sukunsa järjestö oli ajatellut siitä, että hänen vakoojaryhmä ei palannut keikaltaan. Todellisuudessa Westleyn organisaatio oli lähettänyt lisää vakoojaryhmiä ottamaan selvää laboratoriosta, mutta kaikki olivat kuolleet taistelussa. Ketään ei jätetty eloon, ja tälle ihmisistä koostuvalle järjestölle oli riittänyt Saren koe-eläimekseen, sillä nuo olivat saaneet tehdäkseen myös susimuotoiseen Sareniin kokeita. Westleyn järjestö oli lopulta hyökännyt kaikkine joukkoineen laboratorioon, ja siinä rytäkässä Saren oli saanut taas vapauden- karun vapauden. Hänet oli revitty laitteistoista irti, ja yksi laite oli syttynyt palamaan, ja siitä oli syntynyt se hyvin reilun kokoinen palovamma Sarenin olkapäässä. Hänet oli saatu vapautettua, ja muutama järjestöön kuulunut ihmissusi oli ottanut naisen mukaan, ja tuon vaatteet, sillä hän oli ollut 'leikkaus'pöydällä miltein alastomana, koska hänhän oli kytkettynä hyvin useaan laitteeseen. Sarenin oli pelastanut viisihenkinen ammattilaiskaarti, jotka oli käsketty pelastamaan koe-eläimenä pidetty nainen. He kuusi olivat ainoat Westleyn organisaatiosta hengissä selvinneet, ainoat venäläiset jäsenet. Myös muualla maailmassa oli tuolloin vielä sukuun kuuluneita, mutta nämä eivät olleet missääntekemisissä järjestön puuhissa. Saren oli annettu hoidettavaksi yksityislääkärille, jotta hänet saataisi pelastettua, koska tavallisessa sairaalassa hänen sisällä olevia myrkkyjä ei saataisi poistettua. Hän oli ollut koomassa puolen vuoden verran, ja herännyt sairaalassa. Häntä oli jäänyt seuraamaan Westleyn suvusta kolme henkilöä, jotka olivat kuuluneet järjestöön, mutta kellään heistä ei ollut enää mitään halua palauttaa järjestö, eikä Saren olisi myöskään enää kyennyt olemaan edes jäsenenä järjestössä. Hän oli saanut ikuisia traumoja ja pelkoja useista asioista, ja siksi hänet olisi turha yrittää saada mukaan. Hän oli saanut myös pelon ihmisiä kohtaan, ja siksi suhtautuu hyvin varuillaan näihin.
Mutta Sarenin tapaaminen ihmisten kanssa tulee kuitenkin eteen, mutta milloin? Sitä ei tiedä vielä kukaan..


-
-


Saren katsoi epäilevän näköisenä ympärillä oleviin ihmisiin. Hän tunsi ahdistuneen tunteen, koska hän pelkä ihmisiä hyvin paljon, olihan hän saanut traumoja, kun oli ollut koe-eläimenä erään ihmisistä koostuvan järjestön käsissä. Hän otti nopeampia askelia katua pitkin, yrittäen olla kiinnittämättä huomiota ihmisiin, jotka katsoivat häntä. Kohta Saren tunsi kosketuksen olkapäällään, ja kääntyi katsomaan taaksensa, pelokkaan näköisenä. Nainen näki takanaan kaksi miespuolista ihmistä, jotka näyttivät olevan huppelissa.
" Tules tänne kultaseni, ompas sulla suloset piirteet ~ " toinen leperteli pervon kuuloisena, ja Sarenin korvat menivät luimuun, tuon harteiden noustessa hieman, josta huomasi nyt tuon ahdistuneisuuden viimeistään. Hänen pelokas katse kävi molemmissa miehissä, joista toinen ojensi käsiänsä Sarenia kohti, nimenomaan tuon päätä. Hänen olonsa ahdistui entisestään.
" Mennään yhdessä juomaan, kaunokainen. " toinen miehistä virnisteli, ja Sarenin viirumaiset pupillit kapenivat entisestään. Hän rupesi hieman tärisemään, ja lähti nopeasti juoksemaan poispäin miehistä.
" E-eiih.. Menkää pois! " Saren huusi, ja juoksi pelokkaana poispäin, ja kaksi miestä jäivät epämääräisen näköisinä tuiottamaan naisen perään, ja rupesivat nauramaan, kääntyen ympäri ja höpöttämään taas sitten eri aiheista.

Saren oli jäänyt eräänä iltana käyskentelemään yksinään puistomaiselle alueelle, kunnes jengi nuoria oli löytänyt itsekin sinne. Ne olivat tulossa viettämään tavallista iltaa yhdessä, kunnes huomasivat erikoiselta näyttävän nuoren naisen puiston laitamilta potkimasta kiviä, nimittäin Sarenin. Nuo halusivat mennä kiusamaan Sarenia, ja olivat napanneet pari paksua keppiä maasta, astellen sitten toisen luokse. Ne rupesivat pilkkaamaan ihmissutta, ja koska huomasivat tuon helpon alentumisen, nuoret rupesivat hakkaamaan ja muutenkin pahoinpitelemään Sarenia. Hän ei osaa suhtautua pahoinpitelyyn, ja siksi jäi maahan potkittavaksi ja satutettavaksi. Kun nuoriso oli saanut tarpeekseen, ja ne olivat kääntäneet selkänsä, Saren oli noussut seisomaan. Hän paljasti torahampaitaan, ja hyökkäsi yhtä jengiläistä kohti. Ihmissusi puri yhtä tyttöä kaulasta, joka oli ollut houkuttelevan näköinen, ja toiset eivät aluksi huomanneet että kaveria purtiin kaulasta. Muut kääntyivät vasta kuullessaan uhriksi jääneen tytön henkäistessä ulospäin, älähtäessä samaan aikaan. Saren oli jättänyt tytön kitumaan tuskissaan maahan, ja toiset jäivät katsomaan shokissa katsomaan ihmissuteen, jonka silmät olivat tummat, ja kiilsivät osittain tumman punaisina. Nuoret lähtivät juoksemaan pakoon, huomasivat aikaisemmin hakatun nuoren naisen kylmän katseen, ja tuon torahampaat. Kuitenkaan uusilta uhreilta ei vältetty, kun Saren oli hyökännyt parin muunkin kimppuun, raadellen ensin näitä pitkillä terävillä kynsillään, alistaessa maata vasten ja purren sitä näitä aina kaulasta. Aikuista vastaan Saren joutuisi käyttää enemmän voimaa, joten tämä olikin 'pimeän Sarenin' onnenpäivä. Hän sai pitkästä aikaa leikkikaluja, joihin purkaa vihaansa ja suuttumustansa. Kaunis tapahtuma, katulamppujen syttyessä himmeästi valaisemaan kylästä eristetympää puistoa.
Ereth Gus
Ereth Gus
Vamppi, vomppi ja siivousmoppi~

Viestien lukumäärä : 334
Join date : 14.07.2010
Ikä : 25
Paikkakunta : Lahti

Tietoja minusta
Varoituspalkki:
Saren Y. Westley (NPC) Left_bar_bleue0/5Saren Y. Westley (NPC) Empty_bar_bleue  (0/5)

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa