Hellsing-foorumi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hikafu Momochi

Siirry alas

Hikafu Momochi Empty Hikafu Momochi

Viesti  Ereth Gus lähetetty Joulukuu 9th 2010, 16:38

Jo lähteneen pelaajan minulle luovuttama hahmo, jota en yksinkertaisesti osaa pelata, joten annan Hikafun pois, jolle kulle jokaa osaa huolehtia ja pelata hahmolla.

____________Nimi: Hikafu Momochi
Ikä: 22 vuotta
Sukupuoli: Mies
Kuva: Ei ole, mutta tarkka kuvailu ajakoot asian.
Fyysiset piirteet : Noin 195 cm pitkä, mutta silti melko laihan näköinen ja liikkumisesta näkee pitkä aikaisen koulutuksen, sillä Hikafun liikkuessa hänen liikkeensä ovat hyvin sulavia. Hänen käsivartensa ovat tasaisen paksun lihaksiltaan, mutta silti hyvin jäntevät kuten jalat, joista erottuu säärestä lihakset täysin ja jalatkin ovat tavallisen ihmisen paksuiset, mutta vain hyvin jäntevät. Hikafulla ei ole haavoja missään päin kehoa ja toiseksi hänellä on jotenkin puistattava ulkonäkö. Siinä sanotaan olevan jotain murhaajalle tyypillistä, mikä varmaan on hänen olemuksensa, mistä hänen ollessaan vähäänkään hermostunut paistaa murhaajan mielenlaatu. Hikafun kasvot ovat hyvin rauhalliset sekä häneltä puuttuu lähes kokonaan kulmakarvat ja tukka on lyhyttä, jotta se ei erottuisi.Luonne: Hikafu on hyvin rauhallinen ikäisekseen ja puhuessaan ei puhu juuri koskaan ylimääräistä, sillä se on hänelle opetettu pienestä asti ja hän ei koskaan jätä kuuntelematta puhetta, ellei ole taistelussa, koska tieto on valtaa. Hikafun muita ominaisuuksia on hänen moraalinen kieroutuneisuus, sillä hän on oppinut olemaan valittamatta siitä mitä kokee, vaan hän saattaa katsoa murhaamistakin vierestä puuttumatta asiaan, koska hänen moraalinsa paljastuu vasta hänet tuntevalle ihmiselle. Hitafukun muita tunnusmerkkejä on hänen ehdoton täsmällisyys ja ajatton ymmärys, sillä hän ei ymmärrä vanhoja eikä uusia termejä, elleivät ne liity hänen työhönsä.
Hikafu on myös äärimmäisen täsmällinen ja noudattaa ohjeita kirjaimellisesti päämäärien suhteen riippumatta olosuhteita, sillä hän on saanut pienestä pitäen muistuksen pienistäkin lipsahduksista. Hikafu on väkivallan suhteen hyvin ronski, sillä hänen lähitaistelu koulutuksen takia hän on tottunut kovaan kosketuksen enemmin kuin pehmeään ja tämän takia Hikafu ei päästä ketään ns. suurennetun suojapiirinsä sisään, mikä käsitää kaksi metriä. Hikafun on vaikeaa käsitellä tunteitaan ja tämä näkyy hänen kömpelönä ilmaisuna henkilökohtaisissa asioissa, ellei kyse ole taustoista tai vastaavista, mutta esim. kysymys mistä hän pitää voi johtaa hyvin kiusalliseen änkytykseen ja soperteluun.Vaatetus (Pukeutuminen): Hikafu käyttää perinteistä ninja-asua, joka täysin musta ja haalarimainen aina jokaiseen ruumiinosaan asti. Siinä on etupuolella yksinkertainen verkkopaita osuus, mikä tekee puvusta vähemmän kuuman kuin tavallisesti. Hikafu käyttää pääasiassa sandaaleja, mikä näkyy hänen pukeutumisessaan, sillä hän ei suostu käyttämään tavallisia kenkiä, jos hänen henkensä ei riipu siitä. Tullissa hän mielummin käyttää rantasandaalejakin kuin tavallisia kenkiä ja saappaita hän ei missään tapauksessa käytä, koska ne ahdistavat häntä voimakkaasti. Hikafu kantaa selässää kankaasta tehtyä pussia, jonka sitoo etupuolelle kiinni. Siellä hän säilyttää tavaroitaan keihästä lukuunottamatta. Keihästä hän kantaa yleensä selässä poikittain ja sen kärki tulee silloin hänen vasemman olkapäästä vinosti yli.Aseistus: Hikafu käyttää keihästä missä metallinen kärki, joka tekee risti muotoisen kuvion hiukan taaksepäin vääntyneiden väkästensä kanssa. Keihään pituus on noin kaksi metriä ja näin ollen se on erinomainen väkijoukko vastaan taistelessa, mutta ongelmallinen ahtaissa tiloissa. Sen tarkoitus on riisua aseista, vastustajan sitomiseen ja puissa liikkumiseen.

Shurikenit eli heittoviikit ovat hänellä yksinkertaisia neliskanttisia ja melko tylppiä, mutta silti hyvin tehokkaita ja vahingoittavat vakasti sekä juostessa niitä vastaan voi olla varma, että shuriken menee syvälle kehoon,vaikka ei omaa teroitettuja reunoja.

Kunait: Tavallisia kunaita, mutta niissä on pääpainona pistäminen, eikä leikkaaminen. Niiden avulla voi kaivaa, kiivetä tai lopettaa vastustaja. Hikafun kunaissa on erästä ainetta vampyyrin varalta, nimittäin erästä ainetta, jota keho tuottaa auringonvalossa. Tämän ainee vampyyrin kehoon joutuessaan aiheuttaa suurta häiriötä ajatuksen juoksuun, mikä vaikeuttaa tai poistaa kolmannen silmän käytön sekä silmät saavat tästä suuren shokki, mikä vie näköä vampyyrin tasosta riippuen. Aina täysisokaistuksesta lievää epäselvyyteen näkökentässä.

Banbu –putki: Yksinkertainen putki, jonka avulla on mahdollista henkittää veden alla.

Öljy: Tavallista öljyä, jonka avulla voi syökseä tulta hetken suustaan.


Rotu: Ihminen


Erikoiskyvyt: Lähes täydellinen refleksit ja nopeus ihmiseksi, jolla pärjää aina vampyyreille korkeillakin tasoilla (Beta). Tämä on tullut Momochin puolelta ja on ns. telepatian tai vastaavan korvaava kyky. Tähän myös liittyy voimakas painotus lähitaisteluun, mikä on ymmärrettävää tuliaseiden aikakaudella. Hallitsee kolmea taijutsun eli nykyisen jujutsun kolme haaraa teoreettisesti täydellisesti (siis tämä tarkoittaa tyylillisesti/teknisesti) ja ne ovat Gyokko ryu Koshojutsu, Koto ryu koppo jutsu ja kumagakure ninpo taijutsu, joilla hänen taistelutyylinsä on nopeaa, ketterää ja tappavaa. Hikafun taistelu tyylissä hän katoilee jatkuvasti ja iskee nopeasti vaarallisiin paikkoihin, mutta lopettaa voimakkailla iskuilla yleensä kunain kanssa. Myös keihään käyttö on kehittynyttä, mutta Hikafu ei suosi sitä kovinkaan usein, ellei joudu lauman kanssa taisteluun. Hikafulla on myös hyvä maastoutuminen ja metsissä selviytymisen taito. Yleis ninjutsu on myös kunnossa, siihen sisältyy elementtien käyttö (maastoutumisesa/pakenemisessa) ja jonkin verran räjähteitä ja tulta, kuten suusta tulen syökseminen.


Puolue/ arvo: Puolueeton ninpo taijutsu mestari

-

Menneisyys: Hikafu on pienenä syntynyt niihin harvoihin perheisiin, joissa oli vielä ninjoja. Vanhemmat olivat melkein koko vuotisesti työttymiä, mutta tekivät aina silloin tällöin tehtäviä, mutta ninjojen ollessa lähes kadonnutta ei heidän käyttökään ollut yleistä. Hikafua alettiiin kouluttaa jo aikaisin ammattiin, sillä hän oli ainoa lapsi, kunnes täytti kolme. Hikafu sai itselleen pikkusiskon, jota alettiin myös kouluttamaan nuorena. Hikafun lahjat taijutsussa näkyivät pian, sillä hänen taitonsa vastasivat normaalia aikusita jo kuusi vuotiaana, sillä hänen nopeus ja kolmen tyylisuunnan käyttö näkyivät.

Hikafu huomasi, että hänen siskollaan ei ollut samanlaista kykyä, mutta sen sijaan siskolla oli yksinkertainen lahja, mitä Hikafu kadehti tavallaan. Hänen pikkusiskollaan, Rinillä oli yksinkertainen, mutta voimakas lahja, nimittäin kyky lukea valitsemansa henkilönsä ajatuksia, ellei tämä sulje mieltään, mikä lähes mahdotonta ellei tiedä kyseistä lahjan olevan henkilöllä. Rin kehittyi enemmän suojelevaksi, sillä hänen tunteensa eivät kestäneet edes eläinten tappamista.

Tuli lopulta yksi ongelma, mitä ei Hikafun vanhemmat olleet ottaneet huomioon, sillä koulu. Mitä tehdä, kun lapsella oli ninjan taitoja ja tämän pitäisi olla hyvin paljon koulussa. Paljastumisen riski kasvaisi sekä mielenkiinto ninjutsuun voisi kadota lähes kokonaan, joten he aloittivat jo kuusi vuotiaana kouluttamaan Hikafua todella tiukalla kurilla ja äärimmäisen tarkkoilla tehtävillä. Hikafusta kasvoi koulun aikuisia kohtaan hyvin kunniottava lapsi, sillä hänen vanhempansa sanoivat, että hänen tulisi noudattaa koulun sääntöjä, eikä ikinä jäädä jälki-istuntoon. Tekniikoita ei saisi käyttää koskaan ja tämän kaiken Hikafu painoi mieleensä.

Hikafusta tuli pian omituinen hahmo luokassa, se yksinäinen hahmo, joka ei puhunut kirveellä uhkaamallakaan, ellei opettaja sitä vaatinut. Hikafun taidot eivät näkyneet lukuunottamatta hyvänä kuntona, mutta sitäkään ei kyselty tai jos kyseltiin niin ei poika vastannut mitään. Hikafu oli hyvä oppilas, sillä hän oli terävä ja niin saattoi opettelu jatkua, mutta vähentyneenä. Rin tuli muutamaa vuotta myöhemmin kouluun ja oli opettajien mielestä energisyydellään isoveljensä peilikuva, mutta se oli vain hänen tapansa välttää kysymykset koskien kuntoa tai taitoja. Rin loisti usein tekemättä mitään, sillä hänen lahjansa oli ahkerassa käytössä uudessa ihmisjoukossa.

Koulua jatkui ja Hikufua alkoi kasvamaan yhä suuremmaksi, kun ala-asteen loputtua kasvettuaan täyteen mittaansa oli hän todellinen kummajainen, sillä hänen kehonsa aiheutti jatkuvat huomion kohdistumisen, mikä sai hänet hämmennykseen, sillä puhumattomuus ei lopettanut enää kaikkea utelemista. Opettajat tunsivat ylä-asteella todellista omituisuutta, kun heidän oppilaansa oli heitä pitempi jo seitsemännellä. Lisäksi pojan rauhallisuus antoi hänelle usein luokan edustajan aseman,mitä Hikafu suoritti samanlaisella tarmolla kuin muutakin. Luokkalaiset hyväksyivät hänet sitä kautta, eivätkä yrittäneet häntä sen pahemmin lähestyä. Rin puolestaan oli hyvin sosiaalinen ja omasi suuren ystäväpiirin, jonka luona kävi kerran viikossa, kun vanhemmat antoivat luvan.

Rin aiheutti ensimmäiset ongelmat, sillä hän ihastui erääseen poikaa ja poika häneen. Rin oli silloin tullut seitsemänelle ja ongelma oli valmis. Rin oli kavereidensa kanssa alkanut ymmärtää vähän sellaista, mitä Hikafu, nimittäin tunteet ja seksuaalisuus. Rin käytti yhä enemmän nuorelle tytölle tyypillistä vaatetusta ja vanhemmat vain paheksuivat, sillä he tiesivät ninjojen ajan olevan ohi, mutta toivoivat vielä yhden sukupolven tekemistä ylpeytensä takia, sillä he eivät halunneet olla viimeiset ninjat ja niin Hikafu sai koulutuksensa vanhemiltaan lähes kaikesta, mutta painotettuna taijutsuun. Ensimmäinen ongelma syntyi, kun Rin karkasi kotoa yöksi, kun oli riidellut vanhempien kanssa.

Tästä syntyi taloon kiristynyt tunnelma, kun tytär ei pystynyt neuvottelemaan vanhempien kanssa, eikä isoveljellä ollut siihen mitään sanomista. Rin oli loistava opiskelija ja ilmoitti, että haluaisi yliopistoon, eikä ninjaksi. Tähän vanhemmat suostuivat, mutta Hikafu puolestaan työskenteli entistäkin ahkerammin ja viisitoista vuotiaana saavutti täydellisyyden kumogakure ninpo taijutsu –tyylissä. Tämä teki hänestä lähes tulkoon neron katoamisessa sekä ilmestymisessä, sillä Hikafun tapa oli kadota lähes poikkeuksetta, jos joku yritti lähestyä häntä,mutta tämän vanhemmat hyväksyivät, sillä tytär oli suurempi pala.

Rinin ensi-ihastus johti seurusteluun ja silloin oli jo vanhempien hermot lähes loppu, kun heidän taloonsa Rin toi pojan Kenjin tutustumaan varoituksetta. Tästä seurasi Hikafun ensimmäinen tehtävä, mikä ei ollut vain harjoitus, nimittäin Rinin varjostaminen ja tästä seurasi Rinin suhteiden sabotointi hienovaraisesti, sillä vanhemmat tiesivät, että Rin ei pitäisi heidän salaisuuttaa välttämättä ikuisesti. Hikafu noudatti tehtäväänsä kolme kuukautta, kunnes vanhemmat sanoivat, että oli aika käydä hoitamassa eräs asia ensimmäisenä koulutuksena.

Hikafu joutui mukaan tehtävään, jossa oli tarkoitus eliminoida eräs mies. Tehtävä oli annettu välikäsien kautta, jotka johtivat kristillisiin seuroihin, jopa Vatikaaniin asti. Tehtävä vaikutti lapsellisen helpolta, kun talossa jossa kohde asui ei ollut vartijoita. Kaikki meni hyvin siihen asti, kunnes kohde saavutettiin istumassa tylsistyneenä tuolissa seitsemänkymmentä vuotta vanhan pukumuodin mukaisessa juhlapuvussa. Kohde ei sanonut mitään, kun oli jo maassa kummatkin Hikafun vanhemmat, sillä kohde oli tasoa Beta vampyyrina.

Silloin tuli ensimmäinen todellinen herääminen Hikafun taidoissa, sillä hän pysyi vampyyrin mukana, mutta voimassa oli selvä ero. Taistelu oli katkera, sillä Hikafu ei ottanut juurikaan osumaa vampyyri taidottomuuden takia, kun sekään ei kuollut useista tappavista hyökkäyksistä huolimatta ja alkoi olla varmaa, että poliisi tulisi asuntoon tätä menoa, kun tavaroita hajosi kuin pommejä räjäytettäisiin. Lopulta yksi shuriken, jonka Hikafu heitti teki tehtävänsä, sillä vampyyri hyökkäsi suoraan sitä kohden ja kuoli saatuaan osuman sydämeensä. Hikafun itki sinä päivänä järjettömänä, kun palasi kotiin ja poti useita murtimia, joita ei eloonjäämisvietissä huomannut .

Siitä seurasi Rinin ja Hikafun ero, sillä Hikafu tiesi, että toisen olisi poistuttava kotoa hänen toivuttaan ja Rin ei selviäisi uudessa paikkakunnassa, ellei häntä autettaisi, kun Hifaku oli vannonut jatkavansa vanhempiensa uraa, sillä hänellä ei ollut mitään muuta tulevaisuuden varalta, ei unelmia muusta. Vanhempien ruumiit löydettiin ja todettiin, että heillä oli ollut tapaamisaika tappajan kanssa. Tapauksesta vaiettiin suuresti, sillä ninjojen ruumiit ja se luonnoton jälki, joka oli vampyyrin hyökkäyksistä syntynyt oli käsittämätöntä.

Hikafu lähti silloin sille tielle ja Rin sai pitää heidän kotinsa, sillä Hikafu ei pystynyt siellä asumaan surultaan ja lupasi, että Rin saisi elää hyvää elämää, vaikka perintöä ei ollut hirvittävästi. Hikafu alkoi siirtyä alamaailman nyrkiksi kulkien järjestöjen välillä mielensä mukaan ja tappaen rahaa vastaan. Hikafu lähetti rahat siskolleen, joka eli onnellisena ja Hikafu kävi tapaamassa tätä aina silloin tällöin. Tälle tielle Hikafu on jäänyt ja jatkaa vieläkin…
Ereth Gus
Ereth Gus
Vamppi, vomppi ja siivousmoppi~

Viestien lukumäärä : 334
Join date : 14.07.2010
Ikä : 25
Paikkakunta : Lahti

Tietoja minusta
Varoituspalkki:
Hikafu Momochi Left_bar_bleue0/5Hikafu Momochi Empty_bar_bleue  (0/5)

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa