Hellsing-foorumi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hellsing-mangan spoilerit

Siirry alas

Hellsing-mangan spoilerit Empty Hellsing-mangan spoilerit

Viesti  MHerushingu lähetetty Huhtikuu 16th 2011, 14:31

Hellsing-mangasta on kerta kaikkiaan julkaistu kymmenen pokkaria. Hellsing manga on julkaistu suomeksi Egmont kustannuksen myötä vuodesta 2008 lokakuusta vuoden 2010 syyskuuhun saakka.


Kohta Hiranon luoma Hellsing kertoo järjestöstä, jonka tehtävanä on suojella Iso-Britaniaa, sen kuningaskuntaa ja protestanttista kirkkoa. Järjestöä johtaa Integral Fairbrook Wingates Hellsing. Hän sai ohjat käsiinsä kun hänen isänsä kuoli ja tyttö peri kartanon ja järjestön. Hänen setänsä Richard ei pitänyt siitä ja halusi tappaa tytön. Integral karkaa maaanalaiseen ja löysi sieltä ylivampyyri Alucardin, joka nukkui 20 vuotta maanalaisen sellissä. Pian Integral löydettiin sieltä ja setä ampui häntä olkapäähän, samalla tytön verta loiskui vampyyrin naamaan. Vampyyri Alucard heräsi ja kävi Richardin henkivartoiden kimppuun, sitten polvistui uuden mestarin, Integralin eteen ja setä yritti viimeisillä voimilla ampua tyttöa, mutta Alucard blokkasi luodin kädellään ja Integal ampui setäänsä. Kului 10 vuotta tämän jälkeen. Hellsing- järjestölle annetaan tehtäväksi selvittää Cheddars kylän murhat. Alucard löytää Victoria Serasin ja pelastaa hänet pappivampyyrin kynsistä muuttamalla neidin vampyyriksi. He yhdessä aloittavat armottoman eläväkuolleiden metsästyksen. Victorialle taistelu on samalla jatkuvaa kamppailua verenjanonsa ja vanhan persoonan välillä...SARJAN LUOJA

Hellsing (ヘルシング) on Kouta Hiranon tekemä mangasarja. Kouta/ Kohta Hirano. Hän on yksi tunnetuimmista japanilaisten sarjakuvien taiteilijoista. Hän on kotoisin Tokion osasta nimeltään Adachi. Hän oli opiskellut lukiossa, mutta jätti opinnot kesken. Kuitenkin hän kuului opisleluaikoina erääseen mangakerhoon ja pääsi suosioon COYOTE-nimisellä mangalla. Pian kuitenkin monien otakuiden haaveiden rinalle, hän alkoi tehdä omanlaista kauhumangaa aikuismangan rinnalle, joista suosituin ja tunnetuin oli Hellsing, tarinaa vampyyreistä sekä niiden fanaatikoistaan ja maailmassa vallitsevassa aatteiden valtakunnassa. Mutta vain Hellsingin myötä hän saavutti mainetta ja kunniaa vampyyrisarjojen parissa. Mangan osia mangaka julkaisi yksi luku kerrallaan Young King Ours- lehteen. Hellsing on kuitenkin yksi niistä sarjoista, joita Kohta Hirano on tehnyt niin, miten itse halusi eikä otakuilla ollut työlle minkäänlaisia vaikutteita kuin Hiranon aikasemmissa töissä. Pääasiassa Kohta Hirano teki hentai-aiheisia mangoja, mutta Hellsing onkin ollut maailmanlaajuisesti yksi poikkeuksista, jossa on selvästi liikkuva juoni ja piilevää potentiaalia sisältävä tarina.SARJAN SYNTY

Hellsing nousi ensimmäisen kerran kuvioihin Japanissa vuonna 1997 ja mangan viimeinen osa julkaistiin Japanissa vuonna 2008, mutta maailmalle se pääsi leviämään 2000-luvulta alkaen. Alun perin Hellsing sai alkunsa Hiranon tekemästä one shot hentai-mangasta nimellä The Legend of Vampire Hunter, joka taas sai jonkun verran vaikutteita Bram Stokerin Draculasta ja muista kauhuromaaneista. Tarinassa esiintyy päähenkilönä Alucard, joka saapuu taistelukentälle etsien selviytyjiä ja huomaa, että Yuri Kate-niminen nuori nainen (Victorian prototyyppi) joutuu vangiksi ja jonka sitten Hellman-niminen vampyyri (Jan Valentinen prototyyppi) raiskaa veljensä (Luke Valentinen) silmien edessä. Alucard saapuu paikalle ja tappaa kyseiset vampyyrit. Yurin verta on juotu ja hän muuttuu vampyyriksi (vaikka perinteisesti Hellsing-sarjassa on niin, jos ei ole neitsyt, niin ei pysty muuttumaan vampyyriksi) ja päätyy Hellsingin ja Alucardin palvelukseen. Kuitenkin Hirano päätti luoda Hellsingistä ihan oman tarinan ja niin, ettei se liity mitenkään one shot-mangaan. Viimeinkin ensimmäinen Hellsing-luku ilmaantui 1997 ja aloitti kulkunsa eteenpäin kunnes siitä tuli meidän nykyään tuntemamme Hellsing. Hellsingiä Hirano teki siis noin 11 vuotta.

Vuonna 2001, Hirano julkaisi Hellsingille lisätarinan nimellä Hellsing: The Dawn, joka koostuu nykyään kuudesta luvusta (tämänhetkisten tietojen mukaan) ja viimeisin luku on julkaistu toukokuussa 2009. The Dawn kertoo 14-vuotiaasta Walter C. Dornezista, joka lähetään Alucardin (joka on 14-vuotiaan tytön hahmossa) kanssa tehtävälle toisen maailmansodan tantereelle pysäyttämään Milleniumin suunnitelmat Puolan Varsovassa, vuonna 1944. Vielä ei ole tietoa, jatkuuko sarja loppuun saakka.


Juonipaljastus:
Ensimmäinen kirja
Cheddarin kylässä on tapahtunut outoja. Sinne ilmestyi pastori, joka osoittautui vampyyriksi ja sieppasi ihmisiä muuttamalla niitä zombeiksi (eli ghouleiksi). Paikallinen poliisi tutkii tapahtumaa, mutta väliin tulee Hellsing ja lähettää Alucardin hoitamaan vampyyrin. Pastorin uhriksi joutuu Victoria Seras, joka yritti paeta tätä, mutta jäi loukkuun. Alucard ilmestyi poliisitytön apuun ja joutui ampumaan Victorian läpi, jotta osuisi vampyyri-pastoriin. Alucard muutti kuolevan poliisin vampyyriksi. Siitä asti Victoria Seras pääsi Hellsing-järjestöön töihin. Hänelle aletaan opettamaan vampyyrin tavat.

Toinen kirja
Alucard ja hänen hehkeä apulaisensa Victoria joutuvat tositoimiin, Hellsingin päämajaan hyökkää kaksi voimakasta vampyyriä, Jan ja Luke Valetine, joilla on käytössä oikea ghoulien armeija. Seurauksena on varsinainen verilöyly, jossa hopealuoteja ei säästellä. Samaan aikaan Integra on pyöreän pöydän konferensissin seurassa kolmannessa kerroksessa.

Kolmas kirja
Alucard ja Seras matkustavat Rio De Janeiroon, mutta lomailuun ei jää aikaa, sillä heidän on piestävä natseja oikein olan takaa. Yksi natseista on Tabalcaine Alharmbra, joka tahtoo rökittää vampyyrin. Kaksikon välille syntyy verenhimoinen kamppailu. Myös natsien maine alkaa paljastua lukijoille.

Neljäs kirja
Taistelu Tubalcainea vastaan saa päätöksensä. Dandy Man häviää ja Alucard syö hänen sielunsa. Tämän jälkeen Hellsingin vampyyrit palaavat takaisin Lontooseen konferenssin kokoukseen, jossa mukana on myös Englannin kuningatar. Alucard kertoo, mitää tietää natseista ja niiden salaisesta järjestöstä Milleniumista kaikille paikalla oleville. Tämän tiedon vampyyri sai Tubalcainen veren kautta. Yhtäkkiä ilmestyy Shrödinger, Milleniumin lähettiläs ja näyttää kannettavan TV:hen näytön, jossa puhuu itse Montina Max ja julistaa sodan koko Engalnnille tuhotaakseen Alucardin ja Hellsingin. Shrödinger saa kuulalla kalloon Alucardilta, mutta katoaa ja palaa natsien tukikohtaan elävänä. Millenium valmistautuu lähtöön ja kääntää ilmalaivat kohti Britanniaa. Samaan aikaan Milleniumin kätyri, ihmissusi Rip van Wrinkle, Taika-ampuja valtaa muutamien friikkien kanssa englantilaisen sotalaivan, Eaglen...

Viides kirja
Englannin sota-alus Eagle on vallattu. Integra saapuu Penwoodin puhutteluihin ja ottamaan selvää, mitä aluksessa tapahtuu. Penwoodin kätyrit kieltäytyvät Hellsingin ehdotuksista, mutta pian menettää malttinsa kun kolme SAS-joukkojen helikopteria ammutaan mereen Eaglestä. Tehtävä tuhota vihollinen menee Hellsingille. Integra ostaa Black Bird-hävittäjän ja sijoittaa siihen Alucardin. Alucard matkaa Black Birdillä ja syöksyy kohti Eaglen kantta. Vampyyri tulee hävittäjästä ulos ja käy natsien kimppuun. Alucard tappaa sen jälkeen Taika-Ampujan ja matkaa aavelaivalla kohti Lontoota. Mutta samaan aikaan tapahtuu jokin muu asia. Lauma pettureita Penwoodin joukoista tulevat vangitsemaan Integran, mutta Walter tappaa heidät kaikki ja Penwood käskee Integraa lähtemään puolustamaan Lontoota. Juuri silloin natsit hyökkäävät Lontooseen. Kadut liekihtivät tulta ja kaduille vyöryy lauma SS-vampyyreitä tappamaan siviileitä. Sota alkoi! Operaatio Merileijona #2!

Kuudes kirja
Siviilit taurastetaan kuin lihatorilla. Integra ja Walter ajavat pitkin kaaosta autolla ja yrittävät löytää turvallisen tien paetaakseen. Mutta se ei ole helppoa! Hetken päästä auton radiosta kuuluu Sir Penwoodin viimeiset sanat. Amiraalin päämaja joudui vihollisen hyökkäämäksi! Penwood valmistautuu itsemurhaan ja jättää hyvästit Lontoolla ja antaa Hellsingille sotaonnea. Vihollisen astuttua hänen työhuoneeseensa, Penwood painaa dynamiitin napista ja räjäyttää tukikohdansa. Radiosta ei sen jälkeen kuulunut mitään. Integra käskee Walteria ajamaan eteenpäin, mutta hovimestari päättää pysähtyä kesken matkan ja pyytää Hellsingiä jatkaamaan matkaa itse. Integra epäröi ensin, mutta sitten istuu rattiin ja kiitämään pitkin Lontoon katuja. Walterin vangitsi sen jälkeen Walterin vanha tuttu, Kapteeni Hans. Sen jälkeen hovimestarista ei kuulunut mitään. Integra kiitää kohti kartanoa, mutta se ei onnistunut, sillä SS-joukot jahtasivat häntä ja tuhosivat auton. Puolustuskyvytön johtaja haastaa vampyyrit otteluun, mutta Anderson ja muutama Iscariotin mies estävät sen ja ottavat Hellsingin panttivangiksi.
Samaan aikaan Hellsingin kartanossa puolustaudutaan Zeppelin- aluksen kyydissä tulleilta natseilta, joita johtaa Zorin Blitz. Victoria onnistuu kanuunooillaan kaatamaan valtavan kokoisen ilmalaivan maahan, mutta natsit onnistuvat kuitenkin vyörymään sisälle kartanoon ja tappamaan muutamia sotilaita. Taistelu julmaa Zorinia vastaan oli vasta alkamassa...

Seitsemäs kirja
Zorinin joukot olivat hyökänneet kartanoon ja verilöyly alkoi. Moni Victorian ja Bernadotten ystävä kuolee kartanon puolustuksessa. Sotilas Bronto on kauhuissaan, mutta Bernadotte saa ylipuhuttetua kaikkia jäljellejääneitä sotilaita rakentamaan barrikadin, ainoan muurin vihollista vastaan, sillä aikaa kun Victoria hoitaa asiansa alakerroksissa. Zorin käyttää jokaiseen Hellsingin palkkasotilaaseen harhatekniikkaa, jonka kukistaminen on lähes mahdotonta. Vai onko? Victoria on raivoissaan ja rientää Bernadotten ja muiden apuun lyöden alleen kaikki mahdolliset viholliset. Ennen hänen tuloaan natsit pääsevät hyökkäämään barrikadin läpi ja haavoittamaan Bernadotten sotilaita, myös Bernadotte haavoittuu iskuissa... mutta vihdoinkin Victoria saapuu paikalle puolustamaan heitä. Pian alkaa Victorian ja Zorinin vastainen taistelu. Victoria tekee parhaansa mukaan, että pääsisi voittamaan Zorinin ja tämän harhatekniikat. Harhatekniikkaan lumottuna Victoria avaa silmänsä menneisyyteen, jossa hänen isänsä poliisin ja äitinsä tapettiin hänen silmien edessä. Lumouksen aikaan Zorin katkaisee viikatteellaan häneltä käden ja sokaisee hänet. Bernadotte lähtee auttamaan häntä ja viemään turvaan, mutta Zorin saa iskettyä häntä selkäytimen läpi. Bernadotte kuolee ja Victoria saa kokea hetkellisen suruhetken ja Bernadotten veren kautta muuttuu todelliseksi vampyyriksi ja kukistaa Zorinin ja tämän joukon. Taistelun päätteeksi hän jättää hyvästit Brontolle ja tämän ystävälle ja lentää kohti Lontoota auttamaan pulassa olevaa Integraa.
Samaan aikaan Enrico Maxwell käskyttää joukkojensa surmaamaan kaikki tielleen tulevat protestantit. Andersonin ryhmä ei pidä ajatuksesta, niin kuin Integrakin, joka myöntää tämän petturiksi. Victoria saapuu ja puolustaa Integraa Iscarioteilta. Mutta ei siinä vielä kaikki. Eagle, jonka kannella purjehtii Alucard saapuu Thames-jokea pitkin maihin...

Kahdeksas kirja tulossa...

Yhdeksäs kirja tulossa..

Kymmenes kirja tulossa...

___________________________________________________________________________________________________________
In the name of God, Impure Souls of the living dead shall be banished into eternal Damnation. Amen!
Hellsing-mangan spoilerit HHellsing-mangan spoilerit EHellsing-mangan spoilerit LHellsing-mangan spoilerit LHellsing-mangan spoilerit SHellsing-mangan spoilerit IHellsing-mangan spoilerit NHellsing-mangan spoilerit G
MHerushingu
MHerushingu
Admin

Viestien lukumäärä : 259
Join date : 26.05.2010
Ikä : 28
Paikkakunta : [HELL]sinki

Tietoja minusta
Varoituspalkki:
Hellsing-mangan spoilerit Left_bar_bleue0/5Hellsing-mangan spoilerit Empty_bar_bleue  (0/5)

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa