Hellsing-foorumi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Redwall

Siirry alas

Redwall Empty Redwall

Viesti  MHerushingu lähetetty Huhtikuu 24th 2011, 12:07

http://fi.wikipedia.org/wiki/Redwall

Redwall on Brian Jacquesin kirjoittama lastenkirjasarja luostarissa asuvista eläimistä. Sarjaan kuuluu kaksikymmentä kirjaa, joista tähän mennessä kymmenen on ilmestynyt suomeksi. Redwallin taru on fantasiakirjallisuutta antropomorfisten eläinten näkökulmasta. Tarinoiden keskiössä on kuvitteellinen Redwallin luostari, jossa asuvat moninaiset metsäneläimet, kuten hiiret, oravat, siilit ja myyrät. Luostaria ja sen lähiseutua uhkaavat usein monet tuholaiseläimet, joita vastaan on puolustauduttava. Luostarin eläimillä on oma kansallissankarinsa, hiirisoturi Martin. Vaikeina aikoina he turvautuvat Martinin henkeen ja tämän jälkeensä jättämään miekkaan, jota ovat pidelleet monen eläimen käpälät. Martin ilmestyy valitsemansa henkilön uneen, ja kertoo mitä olisi tehtävä Redwallin puolustamiseksi. Luostarin lisäksi Salamandastronin vuorilinnoitus toimii kirjojen tapahtumapaikkana osittain kirjoissa Salamandastronin aarre, Pahan jälkeläinen, Sammalkukkametsän sota, Mariel, taistelija sekä Jänisten kaukopartio.

Nelvana on tehnyt Redwallin tarusta piirrosanimaatiosarjan televisioon. Piirrossarja käsittää kolme tuotantokautta kirjoista Soturi Matiaksen miekka, Mattimeo sekä Urhea Martin. Sarjasta tullaan tekemään elokuva, joka on tarkoitus julkaista vuonna 2011. Redwallin taruista on julkaistu myös kirjoja, jotka eivät varsinaisesti kuulu sarjaan, kuten kuvakirjat The Great Redwall Feast ja A Redwall Winter's Tale. Kirjoja on käännetty useille kielille, muun muassa ruotsiksi, saksaksi, ranskaksi ja japaniksi.
~Wikipedia


Olen seurannut kyseistä sarjaa animaationa ja lukenut kaikki tähän mennessä julkaistut kirjat suomeksi. Minun mielestäni Redwall on todella hyvä sarja, vaikka sillä ei ole hirveästi kannattajia. Tässä topicissa on tarkoituksena keskustella sekä kirjasarjasta että animaatiosarjasta.

___________________________________________________________________________________________________________
In the name of God, Impure Souls of the living dead shall be banished into eternal Damnation. Amen!
Redwall HRedwall ERedwall LRedwall LRedwall SRedwall IRedwall NRedwall G
MHerushingu
MHerushingu
Admin

Viestien lukumäärä : 259
Join date : 26.05.2010
Ikä : 28
Paikkakunta : [HELL]sinki

Tietoja minusta
Varoituspalkki:
Redwall Left_bar_bleue0/5Redwall Empty_bar_bleue  (0/5)

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa