Hellsing-foorumi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Trixita Cahaya-Kegelapan

Siirry alas

Trixita Cahaya-Kegelapan Empty Trixita Cahaya-Kegelapan

Viesti  Cahaya lähetetty Kesäkuu 4th 2010, 20:00

Kuinka monta Hellsing-mangapokkaria olet lukenut? Oletko nähnyt Hellsingin vanhan animen? Kuinka paljon jaksoja olet nähnyt? Kuinka monta OVA-jaksoa olet katsonut?

~ Pokkareista olen lukenut kaikki, vanhaa animea katsonut pari jaksoa. OVAt on kaikki tultu katsottua, kasia odotellessa.

Pistetaulukko

---

KUVA HAHMOSTA - Luonnos

Nimi: Trixita Cahaya-Kegelapan
Ikä: 21 vuotta
Sukupuoli: Nainen

- - -

Fyysiset piirteet: Trixitan pitkät, mustat hiukset kehystävät hänen kasvojaan. Trixitan silmät ovat väriltään hyvin vaaleansiniset, ja vasemman silmän yli kaartuu punertava arpi. Pituudeltaan tämä nainen on silminnäkijöiden mukaan 170 cm pitkä ja hoikka rakeenteeltaan.

Luonne: Ulkonäön perusteella Trixitaa voisi luulla heikoksi ja helposti itkeväksi. Jokainen, joka on kehdannut mainita ääneen nuo asiat on kuitenkin kohdannut loppunsa hänen käsissään. Trixitan äkkipikaisuus ja lyhyt pinnaisuus korostuvat etenkin tilanteissa, joissa tämän kykyjä kyseenalaistetaan. Hän liikkuu mieluiten yksin varjoissa. Menneisyydestään hän ei avaudu juuri ollenkaan, ja tästä johtuen häntä pidetään vieraana ja salaperäisenä naisena.

Vaatetus (Pukeutuminen): Päällään Trixita pitää vaaleaa pitkää takkia, joka tummenee helmaa kohti. Reisiin asti laskeutuvan takin sivuja koristelevat taskut, joihin mahtuu tavallisen kaupungin tallojan perustavaroita, kuten rahaa tai kartta. Vyöllä, joka piilottautuu usein takin alle, roikkuu Trixitan miekka. Tummien housujen reisitaskuissa kulkeutuvat sekä pienet aseet että kartat. Pitkävartiset kengät myötäilevät muodollaan naisen kuvatuksen pohkeita.

- - -

Aseistus: Trixita kantaa taistelussa vasemmassa kädessään miekkaa, jonka terä on valkeanhohtoinen. Nuorempana Trixita antoi miekalle nimen Fehér. Pituutta terältä löytyy hieman alle metri, mutta kahvan mittojen yhdistyessä terän mittaan pituutta ropisee metrin toiselle puolelle. Vara-aseena Trixitalla on lyhyt tikari, jota hän käyttää lähinnä silloin, kun tuo pidempi miekka on käsien ulottuvuuden ulkopuolella tai muualla.
Fehér // tikarista tulee kuva myöhemmin..

Rotu: Ihminen

Erikoiskyvyt: Normaalia maan tallaajaa parempi kestävyys, mutta pystyy myös kiipeämään puuhun ja asettautua siellä nokosille tai nukkumaan ilman maahan putoamisen vaaraa.

Puolue / arvo: Toistaiseksi ei kuulu mihinkään puolueeseen, kiertelee ympäri metsiä ja kaupunkeja.

- - -

Menneisyys: Ainoastaan muutamat henkilöt tietävät Trixitan menneisyydestä. Hän syntyi pienen kylän johtajalle, jonka nimi tunnettiin miehen väkivaltaisuudesta. Kuuden vanhana Trixitan äiti menehtyi toistaiseksi tuntemattomaan sairauteen. Kyseisestä päivästä lähtien nuori tyttö joutui usein isänsä väkivaltaisiin otteisiin kunnes Trixita täytti 13 vuotta. Hänet kidnapattiin kymmenien kilometrien päähän sijaitsevaan majataloon, jossa hänet koulutettiin armottomaksi sotilaaksi. Koulutuksen aikana hän ehti käsitellä kaikkia aseita, mutta erikoistui miekkojen käsittelyyn. Tästä johtuen hänelle annettiin omaksi miekka, jolle Trixita antoi myöhemmin nimeksi "Fehér".

Koulutuksen kidutusta ehti kestää kahdeksan vuotta ennen kuin koitti ensimmäinen mahdollisuus paeta. Hänen aikeensa oli kuitenkin aavistettu ja mustahiuksisen ympäröi koko majatalon väki, ja muutaman puheenvuoron vaihduttua miehet pyrkivät riistämään Trixitan viimeiset järjen ja vapauden rippeet. Kuitenkin koulutuksen takia Trixita ei osannut perääntyä taistelusta vaan hyökkäsi suoraan heidän kimppuun kuin käskettynä. Verinen taistelu ehti kestää kaksi päivää ja kaksi yötä. Kolmannen aamun sarastaessa viimeinenkin vastustaja kaatui elottomana maahan. Hinta vapaudesta oli koitua suureksi. Vasemman käden menetyksen sijaan Trixita sai arven vasemman silmänsä yli.

Trixita katseli seuraavana päivänä majatalon paloa maan tasalle, ja käänsi selkänsä menneisyydelleen. Kuitenkin majatalossa tapahtuneet kamppailut ja verilöylyt painautuivat Trixitan uniin. Painajaisten lisäksi silmän yli kulkeva arpi muistuttaa välillä Trixitaa itsestään ja naisen menneisyydestä vuotamalla mustaa nestettä, jonka todellista ainetta kukaan ei tiedä. Nykyään hän kiertelee kaupunkeja ja metsiä etsien paikkaansa ja selitystä tuolle porukalle, joka oli kouluttanut naisesta armoa antamattoman sotilaan.

RP-näyte: // hiukan saatan muokkailla viestejä toiselta foorumilta~

teh tappeluviesti
Suicca kirjoitti:Ennen yhteenottoaan myrkkymaagin kanssa Trixita hajautti kapinaliset eri puolille kenttää, etteivät he joutuisi tuon kaksinkamppailun keskelle. Samalla kun Valkea Salama huitoi ilmaa sen yrittäen osua väistelevään myrkkymaagiin Trixitan oikea käsi hohti sinisestä sähköstä, joka kyseisen käden nyrkissä naksahteli kuuluvasti. Trixita tarttui nyt molemmin käsin toverinsa kahvasta ja heilautti sitä voimalla kohti myrkkymaagia..

teh NPC-dialogi
Suicca kirjoitti:Trixita huokaisi hiljaa ja katsahti huoneeseen jäänyttä vampyyria.
"Kre, kertoisitko minulle jotain?" hän kysyi kyseiseltä vampyyrilta.
"Voiinhan mie vaek mitä kertoa, sisko." Kre vastasi ja asteli huoneessa edestakaisin.
"Montako kapinalista, tai edes ihmistä, kuoli kädessäni?"
"Yhen."
"Kiitos totuudesta.." Trixita kiitti vampyyria ja nyökkäsi tälle.

teh miljöö/tunteet
Suicca kirjoitti:Trixita istui nojaten puuta vasten silmät puoliummessa. Valkea Salama lepäsi hänen olkapäätään vasten sen valkean terän uponneena maahan. Hitaasti kohoileva ja laskeva rintakehä oli ainoa todiste liikkumattoman naisen hengissä olosta. Hänen kasvonsa olivat piiloutuneet osittain mustien hiusten taakse. Trixita kuuli kauempaa takaansa vaisuja ääniä ja hän käänsi päätään aavistuksen. Huomattuaan lauman kapinalisia hänen muistonsa käskivät hänen nousta ylös ja niin hän teki. Trixita poimi ystävänsä maasta ja piilotti tämän haarniskamaisen takin alle ja siirsi huomionsa lähestyvään kummaan porukkaan.muokkaukset
- 8.6.2010 1:40
- 22.7.2010 3:00
- 19.6.2011 23:24
- 3.2.2011 22:40
Cahaya
Cahaya
Öinen öri

Viestien lukumäärä : 288
Join date : 03.06.2010
Ikä : 28
Paikkakunta : Vantaa

Tietoja minusta
Varoituspalkki:
Trixita Cahaya-Kegelapan Left_bar_bleue0/5Trixita Cahaya-Kegelapan Empty_bar_bleue  (0/5)

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa