Hellsing-foorumi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ereth R. Gus

Siirry alas

Ereth R. Gus Empty Ereth R. Gus

Viesti  Ereth Gus lähetetty Heinäkuu 14th 2010, 23:49

Kuinka monta Hellsing-mangapokkaria olet lukenut? Oletko nähnyt Hellsingin vanhan animen? Kuinka paljon jaksoja olet nähnyt? Kuinka monta OVA-jaksoa olet katsonut?
Manga luettu kokonaan, ja muutamia jaksoja nähty.

-

Ereth R. Gus 5d2knr
Art & Character C Jalle (Anatomia sukkaa, älkää puuttuko siihen sitten *wink* )

Pistetaulukko

Nimi: Ereth Roscoe Gus
Ikä: Tarkkaa tietoa ei ole, yli 300 vuotta
Sukupuoli: Nainen

-

Fyysiset piirteet:
Pituudeltaan Ereth on ilman kenkiä n. 165 cm, ja kenkiensä kanssa hänen pituutensa kasvaa ja on sitten n. 170 cm. Hänellä on sopusuhtainen rakenne, laiha ja notkea kroppa. Hänellä on pitkät, mustat hiukset (kts. jakaus kuvasta) ja punertavat silmät. Kuva valehtelee ihon väristä, eli ei ole noin harmaa, mutta on silti kalpea.

Luonne:
Ereth on mielenkiintoinen persoona, josta saa ottaa selvää oikein kunnolla, jos haluaa tietää hänestä oikeasti. Hänellä on tapana vieraille(tai vähemmän vieraille, kuten vihollisille myös) valehdella, pienistä, valkoisista valheista suurimpiin, mahdollisesti pahimmassa tapauksessa asioita reilusti muuttaviin. Erethillä on tapana viekotella ihmisiä, oli hän sitten muuten vain pyörimässä jossain tai sitten taistelemassa, oli kyseessä mies tai nainen, hän jaksaa olla ärsyttämässä tai muuten vain huvittelemassa. Hän yleensä tykkää leikkiä viattomien ihmisten kanssa, ihan muuten vain tylsyyteensä, mm. joskus tappaa huvikseen, leikitellä henkihievereihin pieksättyjä ihmisiä, ja purra kaulaan ja imeä sitä kautta nämä kuiville. Ereth pitää kuolemasta ja tappamisesta, sekä tottakai lempiasiastaan tässä kaikessa, nimittäin verestä. Hänellä on siis mielenkiintoiset mielteet, joihin myös kuuluu läheisyyden tunne, ja puolestaan päästessä itse hellyyden osoituksen kohteeksi, kun yleensä hänhän on se, joka on alistavana. Erethin pelkoihin kuuluu mm. yksinäisyyden tunne, ja se ettei hän saa läheisyyttä ja silloin kun hän oikeasti kaipaa sitä, neitonen ahdistuu pahemman kerran. Ja se on ainoa tapa saada Ereth suuttumaan, ja silloinkin hänet saa suuttumaan oikein kunnolla. Eikä kyllä ihme, että häntä pidetään organisaation 'lemmikkinä', koska tämä hellyyttä kaipaava tulistuu siis helposti. Tuossa tapauksessa Ereth rupeaa raivoamaan ja räyhäämään, mutta kykenee kuitenkin satuttamaan vain ulkopuolisia, vaikka hän kyllä hyökkälisi omiansakin vastaan, eikä hänet saa kuin tietyt henkilöt heltymään, onhan Ereth 'hyvä maineinen' palkkamurhaaja, eikä hän antaisi (kuin tiedostomattomana, ehtoja toki on) kenenkään koskea itseensä.

Vaatteet (Pukeutuminen): [Katso kuvasta!]
Ereth käyttää yleensä tiettyä pukeutumistyyliä, johon kuuluu mm. punainen takki, jonka hihat ovat hieman revityt, ja nappeja neljä kappaletta, mutta joista kaksi keskimmäistä ovat yleensä vain kiinni. Hänellä on tuon jakkumaisen paidan alla tumman harmaa toppi, jossa ei ole hihoja eikä sankoja. Erethillä on tähän asukokonaisuuteen myös housut, jotka ovat ylhäältä suht tiukat, ja nilkkoja kohti levenevät ja ovat väriltään sinisen harmaat. Hänellä on mustat, saapasmaiset, koroilla varustetut kengät, jotka ovat kestävää ja kulumatonta tekonahkaa.

-

Aseistus:
Erethillä on kolme asetta pääasiassa, joihin kuuluvat kaksi samanlaista pistoolia, joissa molemmissa on kaksi piippua, vaikka onkin pienikokoiset. Kolmantena aseena hänellä on lähes metrin pituisen terän omaava miekka, ja vanhanaikaisen näköisen huotran miekallensa. Kaikkia näitä kolmea asetta Ereth kantaa vyössä, joka on yleensä hänen lanteillaan.

Rotu:
Puhdasverinen vampyyri

Erikoiskyvyt:
Ereth on A- tason vampyyri, ja hänen, kuten kaikkien muidenkin Alfojen, kyvyt olivat suoraan sanottuna seuraavat: 'ketteryys, kehittyneet aistit, vahva hyökkäys, keskiverto heikkous hopealle, kolmas silmä kahdentuminen/ kloonaus, korkea nopeus, teleporttaus' ja hänen erikoisuuksiansa oli eritoten ketteryys, vahva hyökkäys ja kehittyneet aistit sekä korkea nopeus. Hänellä on myös taitoa erilaisten aseiden käytöstä, ja hänen omat fyysiset voimansa ovat aina 'tukena'.

Puolue / arvo:
Gaia Impera: Chi - Hyvä maineinen palkkamurhaaja ja organisaation 'lemmikki'

-

Menneisyys:
Erethin menneisyydestä ei aivan jokainen tiedä, mutta neito itse muistaa kaiken menneisyydestänsä, melko 'nuoruudestansa lähtien', eli siinä noin puolen sadan vuoden ikäisestä lähtien.
Tosin, Erethin menneisyys on kovin yksitoikkoista, sillä hänen vanhempansa, puhtaat vampyyrit olivat periaatteessa päättäneet ainoan tyttärensä kohtalosta. Hänen kykynsä vampyyrina oli huomattu jo melko varhain, ja siksi häntä potentiaalisena, tulevaisuuden maineikkaana palkkamurhaajana sai sen tasoista koulutusta ja opetusta lähes 150 vuoden ajan, ja siinä ajassa hänestä oli kehittynyt jo melko hyvä, mutta ei vielä tarpeeksi hyvä kuitenkaan. Ereth rupesi saamaan vieläkin tasokkaampaa koulutusta, ja tämän ollessa yli 200 vuotias, alkoi hän näyttää merkkejä siitä, mitä oli haettu viimeiset pari vuosisataa, pienestä pitäen. Hänen luonteensa oli muokkautunut koulutuksen mukaisesti, millaisena jokainen vampyyri pitäisi nähdä parhaimmillaan. Mutta tämä oli vasta alkua, sillä jos haluaa päästä oikeaksi palkkamurhaajaksi kunnon duuniin, niin joutui tehdä vielä enemmän töitä. Keskittymiskykyä omaava Ereth hammasta purren joutui vain harjoituttamaan itseään, yksinäänkin, kunnes hän oikeasti joutui jatkamaan hommiansa yksinään, hänen 'opettajansa' lähtiessä muihin hommiin, suunnilleen toiselle puolelle maapalloa. Ereth ei oikein aluksi osannut ajatella, mihin hän jatkaisi uraansa ja kykyjänsä harjoituttamaan, mutta pian hän muistikin organisaation nimeltään Gaia Impera: Chin. Neito lähes suorilta etsi tiensä tämän mafian ylempien luokse, ja näiden testatessa Erethin taitoja, tämä A- tasoinen vampyyri oli kuin tervetullut mukaan, saaden myös miellyttää muita eräänlaisena organisaation 'lemmikkinä'. Aluksi tämä kyllä tuntui hieman oudolta, mutta pian Ereth oli tottunut saamaansa kohteluun, myös tottakai murhaajan töitä tehden, eli periaatteessa elämästä tulisi pelkkää leikkiä hengillä.. Vaiko sittenkään?

-

Xtra tietoa
~ Juopuu alta yksikön, ja on erittäin outo pienen kulauksenkin otettua, eikä hänestä ole ainakaan järkeilijäksi humaltuessansa
Ereth Gus
Ereth Gus
Vamppi, vomppi ja siivousmoppi~

Viestien lukumäärä : 334
Join date : 14.07.2010
Ikä : 25
Paikkakunta : Lahti

Tietoja minusta
Varoituspalkki:
Ereth R. Gus Left_bar_bleue0/5Ereth R. Gus Empty_bar_bleue  (0/5)

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa