Hellsing-foorumi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mitä hahmohakemuksen pitäisi sisältää?

Siirry alas

Mitä hahmohakemuksen pitäisi sisältää? Empty Mitä hahmohakemuksen pitäisi sisältää?

Viesti  MHerushingu Huhtikuu 17th 2011, 14:43

Copypastaa tämä hahmohakemuksen pohja ja ryhdy kirjoittamaan hakemustasi!

Vastaa kysymykseen:

Kuinka monta Hellsing-mangapokkaria olet lukenut? Oletko nähnyt Hellsingin vanhan animen? Kuinka paljon jaksoja olet nähnyt? Kuinka monta OVA-jaksoa olet katsonut?

---

KUVA HAHMOSTA (tänne laitat kuvan hahmostasi. Jos hahmosi on kuvitteellinen, piirrä se itse tai pyydä jonkun piirtämään sen sinulle. Jos ei sinulla ole kuitenkin kuvaa, niin kirjoita tarkka ulkonäköselostus hahmostasi)

Nimi: (kirjoita tänne hahmosi koko nimi [etunimet+sukunimi])
Ikä: (kirjoita tänne hahmosi ikä, ikäraja vähintään 18 vuotta kuvitteellisilla hahmoilla, kun taas ylin ikäraja vampyyreillä on 600 vuotta. Se kuitenkaan tarkoita sitä, että useampi hahmo olisi 16- ja 600-vuotias.)
Sukupuoli: (mies vai nainen?)

-

Fyysiset piirteet: (tänne kirjoitat selkeästi [max. 5 lausetta väh. 3] hahmosi ulkonäöstä ja sen tunnusmerkeistä. Ei ole pakko kirjoittaa itse, jos valitset Hellsingin alkuperäisen hahmon)

Luonne: (kerro, millainen hahmosi on luonteeltaan. Mitä hän vihaa? Mistä pitää? Onko hänellä tavoitetta? Jos on, niin mikä? Päämäärät, käyttäytymisen piirteet sekä kammot on hyvä kirjoittaa tänne. Saa lisätä hiukan palasia hahmosi menneisyydestä)

Vaatetus (Pukeutuminen): (Millaisia vaatteita sun hahmollasi on? Millainen pukeutumistyyli? Kaikki liittyen hahmon vaatetukseen tänne.)

-

Aseistus: (Mitä aseita sinun hahmollasi on? Kerro niistä hiukan. Voit laittaa hahmolle olemassaolevien aseiden kuvat linkkeinä. Aseet eivät saa olla mistään muusta animesta tai matkittu toiselta Hellsing-hahmolta.)

Rotu: (ihminen, vampyyri tai ihmissusi? Joku muu? Mikä? Huom! Vain tietyt rodut hyväksytään, joten ei laiteta tänne mitään enkeleitä ja sun muita yliluonnollsia juttuja. Muista lukea Rotu-opasta)

Erikoiskyvyt: (Onko hahmolla erikoiskykyä? Millainen se on kirjoita? Huom! Yliluonnollinen kyky vie ylihintaa roolipelissä. Liikaa yliluonnollisia kykyjä omistava hahmo hylätään!)

Puolue/ arvo: (Mihin organisaatioon hahmosi kuuluu ja mikä on hänen arvoasemansa siinä? Ei ole pakko olla jossain organisaatiossa heti pelin alettua. Hahmosi voi liittyä johonkin niistä roolipelin aikana)

-

Menneisyys: (tänne kirjoitat hahmosi koko elämäntarinan, mitä hänelle tapahtui ja miksi hän sellainen sellaisenaan millaisena on. Miksi hänellä on juuri se päämäärä ja tavoite? Janoaako hän kostoa jollekin? Menettikö hän rakkaansa ja senkö vuoksi tappaa? Tai onko hän kenties viaton ja joutui vain vahingossa pahaan paikkaan? Kaiken kerrot. Mitä pitempi elämäntarina, sitä parempi muiden pelaajien käsitellä sinun hahmoasi. Huom! Yhtäläisyyksiä muiden pelaajien hahmojen kanssa ei saisi ilmaantua. Hyvä menneisyydestä kirjoittetu pätkä on max. 10 lausetta)

RP-näyte: (RP-näytettä on pakko kirjoittaa enemmän kuin kolme [taisteluviesti+NPC-dialogi+päiväkirja, miljöön ja tunteiden kuvaus], siinä katsotaan sinun roolipelaajan kykysi)

Eli tälläinen hahmohakemuksen pitäisi olla suurinpirtein sisällöltään!

TÄSSÄ OLISI SITTEN COPYPASTE-VERSIO HAHKEMUKSESTA:Koodi:

[b]Nimi:[/b]
[b]Ikä:[/b]
[b]Sukupuoli:[/b]

-

[b]Fyysiset piirteet:[/b]

[b]Luonne:[/b]

[b]Vaatetus (Pukeutuminen):[/b]

-

[b]Aseistus:[/b]

[b]Rotu:[/b]

[b]Erikoiskyvyt:[/b]

[b]Puolue/ arvo:[/b]

-

[b]Menneisyys:[/b]

[b]RP-näyte:[/b]

___________________________________________________________________________________________________________
In the name of God, Impure Souls of the living dead shall be banished into eternal Damnation. Amen!
Mitä hahmohakemuksen pitäisi sisältää? HMitä hahmohakemuksen pitäisi sisältää? EMitä hahmohakemuksen pitäisi sisältää? LMitä hahmohakemuksen pitäisi sisältää? LMitä hahmohakemuksen pitäisi sisältää? SMitä hahmohakemuksen pitäisi sisältää? IMitä hahmohakemuksen pitäisi sisältää? NMitä hahmohakemuksen pitäisi sisältää? G
MHerushingu
MHerushingu
Admin

Viestien lukumäärä : 259
Join date : 26.05.2010
Ikä : 28
Paikkakunta : [HELL]sinki

Tietoja minusta
Varoituspalkki:
Mitä hahmohakemuksen pitäisi sisältää? Left_bar_bleue0/5Mitä hahmohakemuksen pitäisi sisältää? Empty_bar_bleue  (0/5)

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa