Hellsing-foorumi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Foorumin yleiset säännöt

Siirry alas

Foorumin yleiset säännöt Empty Foorumin yleiset säännöt

Viesti  MHerushingu lähetetty Toukokuu 26th 2010, 21:14

Käyttäjätunnuksen luominen:

1. Luo itsellesi vain yksi käyttäjätunnus. Ylimääräiset käyttäjätunnukset tullaan poistamaan ilman ennakkovaroitusta!
2. Käyttäjätunnuksen kuuluisi olla normaali perusnimi taikka sukunimi, asian tai esineen nimi, eikä se saa sisältää lapsille asiattomia sanoja (myös englanninkieliset kirosanat ovat pois käytöstä). Tälläisiä käyttäjännuksia poistetaan varoituksetta. Kuitenkin sen täytyy olla pääroolipelihahmosi nimi.
3. Käyttäjätunnuksessasi ei saa olla väliä, välimerkkejä, pisteitä, pilkkuja, kysymys- ja huutomerkkejä taikka numeroita perässä. Tälläiset joko muokataan uuteen muotoon tai poistetaan varoituksetta
4. Jos käy niin, että unohdit salasanasi tee uusi käyttäjä, mutta muista ilmoittaa siitä ylläpitäjälle tai muuten tunnuksesi poistetaan varoituksetta. Unohdetun salasanan saa myös Mesen kautta.
5. a) Jos et käytä enää käytäjätunnustasi tai jos et käy foorumilla puoleen vuoteen, tunnuksesi poistetaan varoituksetta tai jos olet lähdössä pois sinun tunnuksesi poistetaan, mutta viestisi säilytetään, jotta ei roolipeliä aloittettaisiin alusta. b) Uudet käyttäjät, jotka eivät ole viikkoihin käyneet foorumilla eivätkä näin ollen kirjoittaneet yhtään viestiä, poistetaan automaattisesti.


Käyttäjätietojen salaus:

1. Älä koskaan anna käyttäjätunnustasi muiden käyttöön. Foorumin ylläpitäjät eivät koskaan kysy sinulta käyttäjätunnustasi tai salasanaasi (minä näen ne tarvittaessa kysymättäkin), joten älä koskaan luovuta tietojasi ulkopuolisille!
2. Jos olet alle 18-vuotias, älä koskaan ilmoita foorumilla koko nimeäsi tai kotiosoitettasi! 18 vuotta täyttäneet jäsenet voivat ilmoittaa tietonsa omalla vastuulla. Koskaan ei voi tietää, millaisia hämärähemmoja internetissä liikkuu, joten on parempi olla varuillaan.

Muiden foorumin jäsenien kunnioittaminen:

1. Älä kirjoita asiattomia, kirosanoja sisältäviä tai muutoin lasten silmille soveltumattomia viestejä. Tällaiset viestit tullaan poistamaan välittömästi ja toistuvassa tapauksessa käyttäjätilisi tullaan jäädyttämään määräajaksi ilman ennakkovaroitusta.
2. Älä hauku, mustamaalaa tai muulla tavoin halvenna muita käyttäjiä! Toistuvassa tapauksessa käyttäjätilisi tullaan jäädyttämään määräajaksi ilman ennakkovaroitusta.
3. Älä vastaa asiattomiin viesteihin asiattomuuksilla, vaan raportoi asiaton viesti ylläpidolle

Netiketti eli hyvien tapojen mukainen käyttäytyminen:

1. Kun olet luomassa uutta ketjua, tarkista ensin foorumin hakutoiminnolla, onko vastaava ketju jo olemassa. Jos sellainen löytyy, lisää oma juttusi jo olemassa olevaan ketjuun täysin uuden aiheen perustamisen sijaan. Tämä vähentää tarpeettomia viestiketjuja foorumilta ja nopeuttaa foorumin toimintaa.
2. Kun olet tekemässä uutta ketjua, luo se aina oikealle aihealueelle. Väärälle aihealueelle luodut ketjut saatetaan siirtää tai poistaa kokonaan ilman ennakkovaroitusta.
3. Älä kirjoita monta kertaa peräkkäin samaan viestiketjuun, se on spämmäämistä. Jos jotain jäi sanomatta, käytä uusimmassa viestissäsi olevaa "muokkaa"-komentoa ja jos muokkaat viestisi lisää asiasi loppuun EDIT: "asiasi". Sinun on aina lisättävä päivämäärä jolloin olet muokannut viestisi (Muokkauksen syy)
4. Älä myöskään kirjoita turhia viestejä aiheisiin, johon eivät kuulu aiheeseen, äläkä kirjoita myös toisten yksityisasioita sisältäviä viestejä paitsi, jos sinulla on siihen lupa.
5. Älä aloita ketjua vain mainostaaksesi toista sivua. Omassa signaturessa oman fanisivun mainostaminen on kuitenkin sallittu. Myös ohjaaminen toiselle sivulle esim. neuvonta tarkoituksessa on täysin ok.

Kommunikonti:

-Nopein tapa kommunikoida on Messangerilla kommunikointi, sillä saa hoidettua kaikki ongelmat nopeasti. Olisi hyvä, että kaikilla jäsenillä olisi sellainen.
-"Mesessä" sinun kannattaisi vaihtaa etunimesi käyttäjätunnukseesi ja parempi, ettet ilmoita mitään tietoa itsestäsi (kotisosoite ja sun muut), paitsi omalla vastuulla.
-Toinen tapa kommikoida on YV (yksityiset viestit), mutta se on hitaampaa, joten mesettä olisi syytä käyttää.
-Foorumissa on myös chatti, jossa voi myös kommunikoida (!)

____________________________________________________

© Hellsing RPG-Foorumi (Hellsing Universe Finland) & edited by Integra F.W. Hellsing (aka Hellsing/Heru)
MHerushingu
MHerushingu
Admin

Viestien lukumäärä : 259
Join date : 26.05.2010
Ikä : 28
Paikkakunta : [HELL]sinki

Tietoja minusta
Varoituspalkki:
Foorumin yleiset säännöt Left_bar_bleue0/5Foorumin yleiset säännöt Empty_bar_bleue  (0/5)

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa